Lemvigh-Müller vælger KMD-lønløsning til 1.400 medarbejdere

Når der fremover skal udbetales løn til Lemvigh-Müllers mange medarbejdere, bliver det gennem KMD’s lønløsning KMD Payroll Cloud. Lønløsningen understøtter både Lemvigh-Müllers ambition om øget digitalisering og opfanger let eventuelle lønfejl.

Publiceret: 07. marts 2022
hånd taster på lommeregner

Udover de funktionelle krav var det vigtigt at finde en løsning, der understøtter vores strategi om at gøre vores samlede lønadministration mere effektiv. KMD's løsning understøtter dette ved at digitalisere en række manuelle processer.

Tina Mansfeld Rødgaard

Lønchef, Lemvigh-Müller A/S

KMD står allerede bag lønudbetalingen til mere end 1.200.000 medarbejdere på det danske arbejdsmarked, og nu har Danmarks største leverandør af stål, metal og tekniske varer, Lemvigh-Müller, også valgt KMD som leverandør af lønløsning til deres medarbejdere.

I processen så Lemvigh-Müller både på, hvem der kunne levere selve lønløsningsproduktet, men også om KMD Payroll Cloud supplerede deres digitaliseringsstrategi. Om det siger Tina Mansfeld Rødgaard, lønchef hos Lemvigh-Müller:

"Udover de funktionelle krav var det vigtigt at finde en løsning, der understøtter vores strategi om at gøre vores samlede lønadministration mere effektiv. KMD's løsning understøtter dette ved at digitalisere en række manuelle processer.”

Digitaliseringen sker blandt andet gennem KMD Payroll Clouds automatiserede flow, hvor data udveksles mellem løn og HR. Samtidig gør løsningen det muligt at automatisere lønoplysninger om eksempelvis medarbejderfordele, bankoplysninger og barsel.

Løsning er nem at integrere og fanger let fejl

For Lemvigh-Müller var det desuden udslagsgivende, at KMD Payroll Cloud er let at integrere i deres eksisterende systemer og også opfanger eventuelle fejl inden lønudbetaling.

"Det er vigtigt for os at have styr på lønstyringsopgaven, og det mener vi, at KMD Payroll Cloud bakker op om. Og så letter løsningen også lønkørslen for os gennem integrationerne med de andre systemer, samt kontrolcentret som giver lønkontoret et effektivt værktøj til at fange og rette eventuelle fejl inden den endelige lønkørsel," slutter Tina.

Det bakkes op af Frederik Aakerlund, CIO hos Lemvigh - Müller.

"Et vigtigt krav var, at vores nye lønløsning kan indgå i vores generelle systemarkitektur. Det omfatter andre eksisterende løsninger, fordi det er vigtigt, at vores nye løsning kan integreres med disse," siger Frederik Aakerlund.

KMD’s områdedirektør Leif Ilsø ser frem til samarbejdet med Lemvigh-Müller.

"Det har været en fantastisk proces, og vi har et godt samarbejde med Lemvigh-Müller. De har selvfølgelig haft fokus på de funktionelle krav, der er vigtige for dem, men de har også været opmærksomme på at finde en løsning, der kunne opfylde deres digitaliseringsstrategi. Vi er meget glade og stolte over, de valgte KMD og KMD Payroll Cloud som deres fremtidige partner og lønløsning," siger Leif Ilsø, områdedirektør i KMD.

Kontakt

Steen Østergaard

Kontakt os og få en personlig demo, hvor vi sammen ser på, hvilke fordele I kan opnå. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og jeres forretning.

Vil du vide mere?

KMD Payroll Cloud er det foretrukne danske SAP-lønsystem til skyen. Løsningen sikrer, at du endelig kan opleve styrken ved sammenhængende løn- og HR-processer. Kør skandinavisk løn i ét system i et fælles kontrolcenter.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer om løn, HR og tid.

Tilmeld dig her