mand i sofa

Mange vil nok sige at licenshåndtering er licenshåndtering, og prisen er den eneste reelle beslutningsparameter. Hos Region Midtjylland er holdningen dog mere nuanceret.

- Da vi gik vi udbud var målet naturligvis, at få en leverandør med et højt fagligt niveau til den rigtige pris, udtaler Peder Eg Øhlenschlæger Pedersen, områdeleder i Region Midtjylland. 

- Men muligheden for at få en kompetent licensressource siddende tæt på både vores licensteam og vores arkitektgruppe blev en afgørende parameter i valg af leverandør, fortsætter Peder.

Region Midtjylland valgte i 2013 at tilknytte KMD som ny licenspartner. Som en del af løsningen er en KMD licensspecialist fysisk til stede hos Region Midtjylland en fast dag om ugen.

- KMD's specialist kom hurtigt til at lære vores organisation og beslutningsprocesser at kende, og det har medført, at vi har fået en meget professionel sparring omkring optimering af vores licensaftaler samt en meget fleksibel service, uddyber Peder.

- Vi vil meget gerne sætte KMD's samlede kompetencer i spil for at skabe ekstra værdi for kunden. Det er dog langt nemmere at realisere, hvis vi er tæt på kunden – siger Anders Kerzel, kundechef hos KMD.

- Modellen med Region Midtjylland gør det meget nemmere at være proaktiv og nytænkende, så det er helt sikkert en model, vi vil styrke fremadrettet, slutter Anders.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra den offentlige sektor direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her