computers

Sammen med Charlie Tango og Edlund har KMD indgået et samarbejde med Copenhagen FinTech, som skal styrke vækstlaget inden for teknologibaserede, finansielle virksomheder.

Den finansielle sektor oplever i disse år store forandringer, fordi nye teknologier udfordrer eksisterende forretningsområder. Siden 2016 har organisationen Copenhagen FinTech arbejdet på at etablere et innovationsmiljø, som går på tværs af iværksættere, finansielle virksomheder og universiteter for at udnytte de teknologiske muligheder inden for den finansielle sektor til at skabe vækst.

Copenhagen FinTech er privatfinansieret, baseret på medlemskab og sponsorater og har cirka 200 medlemmer, hvoraf omtrent 45 virksomheder netop nu har til huse hos Copenhagen Fintechs lokaler. De nyeste samarbejdspartnere er it-virksomhederne KMD, Charlie Tango og Edlund.

”Vi ser store perspektiver i vores nye sponsorat af Copenhagen FinTech, som har en utrolig spændende vision om at skabe og understøtte et levende og innovativt miljø inden for finansielle løsninger og teknologier i Danmark,” siger Thomas Kanstrup, som er Commercial Operations Director i KMD.

Vi ser store perspektiver i vores nye sponsorat af Copenhagen FinTech, som har en utrolig spændende vision om at skabe og understøtte et levende og innovativt miljø inden for finansielle løsninger og teknologier i Danmark

thomas kanstrup, commercial operations director, kmd

”Sammen med vores datterselskaber Edlund, BanQsoft og Charlie Tango er vi allerede dybt involveret i den finansielle sektor, men vi glæder os til også at samarbejde med og lære af de mange nye spillere i branchen,” tilføjer han.

Det er et samarbejde, som også vækker glæde hos Copenhagen FinTech:

”Vi er super glade for at have KMD, Charlie Tango og Edlund med som sponsorer i Copenhagen Fintech, fordi det er en støtte til at vækste fintech-økosystemet og gøre Danmark gældende ude i verden,” siger Thomas Krogh, som er CEO i Copenhagen Fintech. 

KMD fokuserer en stor del af sine kræfter på at levere integrerede løsninger med industri-specifik software og udnytte sine erfaringer med at håndtere store datamængder i højt regulerede markeder som den finansielle sektor.

”I KMD har vi en ambition om at blive en ledende aktør på det nordiske marked. Derfor har vi over de seneste år investeret markant i norske BanQsoft og danske Edlund, som udvikler software til henholdsvis banking og liv & pensionssektoren. Herudover er Charlie Tango – som arbejder indgående med digitale kundeoplevelser til den finansielle sektor og blandt andet står bag MobilePay – blevet tilføjet KMD-familien,” siger Thomas Kanstrup.

I KMD har vi en ambition om at blive en ledende aktør på det nordiske marked. Derfor har vi over de seneste år investeret markant i norske BanQsoft og danske Edlund, som udvikler software til henholdsvis banking og liv & pensionssektoren. Herudover er Charlie Tango – som arbejder indgående med digitale kundeoplevelser til den finansielle sektor og blandt andet står bag MobilePay – blevet tilføjet KMD-familien

thomas kanstrup, commercial operations director, kmd

I det lys giver det nye samarbejde med Copenhagen FinTech interessante perspektiver, fordi antallet af nye startups inden for fintech-området eksploderer i disse år.

”Fintech startup-miljøet driver meget af innovationen i den finansielle sektor. For at vi kontinuerligt kan tilbyde markedet relevante digitale løsninger er det nødvendigt at have et proaktivt engagement i denne del af industrien. Vi arbejder fokuseret på at udbygge vores position i den finansielle sektor, og vi ønsker både at udvikle innovative løsninger på egen hånd og sammen med nye spillere fra Copenhagen FinTechs økoystem,” siger Thomas Kanstrup.

Hvis du vil vide mere om de mange perspektiver, som teknologien giver den finansielle sektor, så gå ikke glip af den samtale, som Tim Frank Andersen fra Charlie Tango netop har haft med Copenhagen FinTechs CEO Thomas Krogh Jensen. Du kan se hele den gratis samtale her

Seneste indsigter

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer til arrangementer fra KMD.