Ønsker I også en komplet IoT infrastruktur?

Med KMD Data Context Manager kan I samle alle jeres IoT-enheder i én platform og skabe sammenhæng imellem alt jeres data, så eksempelvis jeres IoT-projekter, nemt kan forbindes med jeres andre datakilder. Platformen er fleksibel og kan bruges både i kommuner, regioner og andre organisationer

IOT i hjemmet

KMD Data Context Manager

er bygget på open-source komponenter, primært fra Fiware økosystemet. Det giver fleksibilitet og frihed til at vælge leverandør løbende og bygge på tværs af teknologier. Vi har bygget platformen op omkring europæiske standarder for IoT data, så vi ikke begrænser anvendelsen til det danske marked, men herved blandt andet kan efterleve Interoperability act fra EU

OS2IoT og KMDs Data Context Manager baner vejen for at kunne arbejde struktureret med data. Platformen udspænder en komplet infrastruktur – fra sensordata til visualisering og værdiskabelse.

Udtalelse fra Mette Nordby Østergaard, KMD

Det er essentielt for nye produktområder, at vi i KMD får input og viden fra markedet så hurtigt som muligt. Dette for at sikre, at en platform som denne, udvikler sig sammen med vores kunders behov for fortsat mere avanceret data-håndtering.

Derfor er vi meget glade for, at to så væsentlige kommunale teknologisammenslutninger; GovTech Midtjylland og Fællesskabet for dynamiske data (F2D2), så hurtigt har set nødvendigheden af KMDs Data Context Manager i deres data- og IOTstrategi.

Udtalelse fra Rasmus Åkesson, KMD

Jeg ser meget frem til samarbejde med Govtech Midtjylland, F2D2 og deres medlemmer. Vi er meget tilfredse med, at aftalen kom på plads. Nu kan vi i fællesskab fokusere på at forbedre og udforske platformens potentiale. Udviklingen af platformen er kundedrevet og derfor er det vigtigt med gode partnere, for at sikre vi med KMD Data Context Manager bevæger os i den rigtig retning.

Udtalelse fra Senior Project Manager Morten Koed Rasmussen, F2D2

Vi ved, at det er nødvendigt. – Vi ved at det bliver et krav. - Så hvorfor ikke tage de nødvendige forholdsregler og udvise rettidig omhu? Vi har nu chancen for at løfte i flok og løfte alle med. En Data Context Manager er forudsætningen for at kunne arbejde struktureret med data, skalering og ”The Twin Transition”. The Twin Transition er fra vores perspektiv koblingen mellem de kommunale klimaplaner, denne komponent og samarbejde.

Udtalelse fra Projektleder Carsten Kaa, GovTech Midtjylland

Platformen fra KMD skaber en komplet IoT infrastruktur og giver vores medlemmer mulighed for at samle deres IoT data i én platform, som hænger sømløst sammen med OS2IoT. Platformen skaber en stor fleksibilitet ift. at tilgå data – både direkte adgang til databasen eller via FIWARE API’er, som understøtter abonnementer og filtrering af data. Løsningen kommer med adgang til Grafana, som visualiserer og sammenstiller data. Derudover er der også et åbent API, som giver mulighed for deling af data med andre applikationer eller BI systemer.