Relabee hjælper pårørende til alvorligt syge

Relabee hjælper pårørende til alvorligt syge med at koordinere den praktiske hjælp.

Der var fokus på de pårørende, da den nye, gratis app Relabee blev lanceret i slutningen af marts. Relabee er nemlig en app, som gør det nemmere for pårørende at involvere netværket og uddelegere alle de mange praktiske opgaver, som hverdagen byder på – ikke mindst når sygdom rammer.

Relabee gør planlægningen nem og overskuelig, så alle de inviterede kan følge processen og støtte efter behov.

”Den første måned har vi fået over 1000 brugere, og der er lige nu 50-100 danskere, som downloader Relabee hver uge. Det er vi meget tilfredse med,” siger Niklas Marschall, som er adm. direktør for KMD Venture, der er medejer af Relabee sammen med Speedbooting.

”Relabee tager jo udgangspunkt i, at 80 procent af de opgaver, som dukker op under et sygdomsforløb, bliver løst af de pårørende. Fordi Relabee hænger sammen med KMDs systemer, kan vi både håndtere de personfølsomme oplysninger og alt det mindre følsomme, men ikke mindre vigtige, fx at aftale, hvem der kan køre den pårørende til kontrol på hospitalet,” siger Niklas Marschall.

Den første måned har givet Relabee masser af feedback fra brugerne, som man lige nu er i fuld gang med at bruge til at gøre løsningen endnu bedre.

”Den første feedback viser især, at vi har ramt rigtigt med Relabee. Det er en løsning, som ifølge vores brugere er enkelt at gå til, om der er et stort behov for. Jeg er stolt over, at vi har set behovet, og at vi er lykkedes med at bygge en løsning, som brugerne har taget godt imod,” siger Niklas Marschall.

Relabee er også i gang med at lukke aftaler med de første kommuner og andre partnere, så de får mulighed for at tilbyde deres services på Relabee.

Relabee kan downloades gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra den offentlige sektor direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her