KMD whitepaper: Fra tale til tekst

Talegenkendelsesteknologi er i kraftig vækst. Dels i forbrugerløsninger til enheder af enhver art. Men også inden for private og offentlige virksomheder, hvor talegenkendelse har potentialet til at effektivisere arbejdsgange, øge kvaliteten i dokumentationen samt forbedre ergonomien for medarbejderne.

Dette whitepaper giver en indføring i anvendelsen af talegenkendelse. Whitepaperet indleder med et overblik over de nyeste tendenser på området og beskriver derefter, hvilke arbejdsopgaver der kan udføres ved hjælp af talegenkendelsesteknologi samt de fordele, medarbejdere og ledelse kan forvente at høste. Vigtige parametre såsom sikkerhed og faglighed gennemgås, inden der rundes af med en procesmodel for implementering, forankring og post-implementering af et forandringsprojekt som talegenkendelse.

Hent og læs

Whitepaper: Fra tekst til tale
White paper

Sådan sparer du tid, penge og ømme muskler med talegenkendelse

White paperet ser på de nyeste tendenser på området og beskriver, hvilke arbejdsopgaver der kan udføres ved hjælp af talegenkendelsesteknologi.

Hent og læs

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra den offentlige sektor- og erhverv direkte i din indbakke.

Tilmeld dig her