Holdet af KMD medarbejdere ved IRONMAN Kona

Fem KMD-medarbejdere har kvalificeret sig til VM i IRONMAN på Hawaii, og hele Danmarks Michelle Vesterby har en drøm om at blive den første danske kvinde på podiet på Hawaii nu på lørdag.

I morgen ruller årets vigtigste begivenhed for alverdens jernmænd og –kvinder. Det er tid til VM i IRONMAN på Hawaii, hvor 64 danskere er klar til de barske udfordringer, hvor de skal svømme 3800 meter, cykle 180 km og slutte af med et maraton.

Fem seje KMD-medarbejdere har kvalificeret sig til at deltage på Hawaii, hvor de i flere dage har forberedt sig på stævnet på kongedistancen inden for triatlon. Charlotte Batsberg, Michael Mortensen, Charlotte Søndergaard og Jeppe Juhl stiller op som såkaldte age groupere, som er amatører, der stiller op i hver deres aldersgruppe. Det samme gælder for hovedparten af de danske deltagere, som bliver suppleret med tre professionelle triatleter i form af Maja Stage Nielsen, Camilla Pedersen og vinderen fra KMD IRONMAN Copenhagen, Michelle Vesterby.

Billede af KMD deltagerne ved IRONMAN Kona

”I dag stod på den Parade of Nations. Danmark stiller med 64 atleter og er niendestørste nation ved VM. Det er da ok for så lille et land,” skrev Michael Mortensen onsdag på Instagram, hvor både han og Charlotte Batsberg fremviser smukke billeder fra omgivelserne på stillehavsøen.

”Sikke en vidunderlig dag. En cykeltur på Coffee Road med den smukkeste udsigt, svømmetur med fisk og delfiner før endnu en cykeltur og til sidst 9 kilometers løb,” skriver Charlotte Batsberg om de afslappede forberedelser frem mod stævnet på lørdag.

Som hovedsponsor på KMD IRONMAN Copenhagen er det særligt positivt at opleve, at så mange KMD-medarbejdere har kastet sig ud i triatlonsporten. Flere hundrede KMD-medarbejdere har således deltaget i EM i Helsingør, KMD IRONMAN Copenhagen og på de regionale KMD 4:18:4-stævner.

”Det er helt fantastisk flot at se fem ansatte kvalificere sig til VM i IRONMAN på Hawaii. Interessen for at deltage i KMD triatlonstævnerne stiger år for år, og det gælder både de helt garvede og de helt grønne,” siger Heidi Hardgrove, som er sponsoransvarlig i KMD.

For vinderen af KMD IRONMAN Copenhagen har optakten til årets VM været lang. Michelle Vesterby har nu været på Hawaii i tre uger for at tilpasse kroppen optimalt til de fugtige luftforhold. Hun blev nummer 4 og 6 de to seneste år, men denne gang er målet at blive den første danske kvinde på podiet. Du kan se et interview med Michelle Vesterby på Triathlon World – eller i afslappede forhold til ”Breakfast with Bob.”