En mand står foran et stort lærred og taler og forklarer foran en helt fyldt sal.

Techtopia er i denne uge på tech-festvialen SLUSH i Helsinki for at tage temperaturen på den europæiske startup-kultur.

Billede af Henrik Føhns, vært på podcasten Techtopia, med en play knap henover. 

For tredje år i træk fejrer SLUSH den europæiske startup-kultur. Festivalen tager sammen med investorfirmaet Atomico i London pulsen på tech-startup-miljøet. Resultatet er, at det europæiske startup-miljø fortsætter den positive udvikling og for tredje år i træk har det bedre end året før. Faktisk så godt, at det europæiske startup-miljø næsten kan klare sig uafhængigt af USA og Kina, der ellers er front-runners inden for tech-industrien.

Mød også forfatteren bag rapporten ”The State of European Tech 2017”.

Fart på det dansk tech-startup-miljø

Det er ikke kun i udlandet, der er fart på tech-startup-miljøet. Også i det danske tech-startup-miljø er der høj fart på innovation, udvikling og udforskning af teknologi og teknologiske trends.
Det er et miljø, som er vigtigt for KMD at støtte op om, da innovation, teknologitrends og udviklingen indenfor tech-startup-miljøet er vigtige områder for os at holde os opdateret på, så vi altid kan tilbyde vores kunder den mest værdigivende løsning.

Det er en udvikling KMD’s selvstændige investeringsfond, KMD Venture, ikke kun følger med i, men ligeledes tager del i. I KMD Venture er der fuld fokus på digital innovation og udvikling af nye forretningsmodeller med startups fra tech-miljøet og samarbejdspartnere.

”Vi ønsker i KMD Venture at byde op til dans. Vi tror på, at når alle byder ind med det, de er bedst til, så kan der skabes nye forretningsmodeller, som ellers ville være umulige at realisere. Vi ser det som vores mission at tænke anderledes,” siger Niklas Marschall, som er direktør for KMD Venture.

KMD Venture har siden sin start i 2016 allerede lanceret flere løsninger, bl.a. pårørerende-app’en Relabee, TestaViva, som er en løsning med online testamenter lavet i samarbejde med Arbejdernes Landsbank, og læringsrobotten KUBO, som KMD Venture var den første investor i.

Læs mere om KMD’s investeringsfond KMD Venture her.

Varighed: 33:30

Medvirkende:

  • Tom Wehmeier, Atomico