Girl smoking

Henrik Føhns starter med en joint, da han i ugens podcast kigger på internet of things-sensorer, som bliver opereret helt ind i hjernen.

Billede af Henrik Føhns, vært på podcasten Techtopia, med en play knap henover. 

 

Sensorer, som kan afgøre om du har røget dig skæv, og sensorer opereret ind i hjernen for at undgå epilepsianfald helt automatisk, fordi sensoren læser og lærer vores hjernebølger og helt automatisk kan give et lille stød, der stopper et anfald.

 

Mark Wolff fra SAS Institute er madness in a suit. Han taler om internet of things (IoT) på en helt ny og forfriskende måde. Og vi starter med en joint.

 

Men det handler om at bygge et nyt økosystem, hvor sensorer kan sanse, beregne, lære og handle mere selvstændigt til gavn for os. Data behøves ikke længere at blive opsamlet og lagret men kan bruges i realtid.

Internet of things bliver skabt i billedet af det menneskelige nerve- og sansesystem. Det bliver et nyt datanervesystem, hævder Mark Wolff, der lidt provokerende siger, at det vil være det største, som er hændt menneskeheden siden, vi fandt ud af at beherske ild.

 

Varighed: 27:09

 

Medvirkende:

Mark Wolff, Advisory Industry Consultant, Global IoT Division within SAS Institute

 

 

Nyt fra KMD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her