Pige cykler i Virtual Reality

Vi er nu bare få dage fra premieren på den helt nye podcast om alt det, der foregår i teknologiens forunderlige verden. KMD er en af partnerne bag Techtopia, som den nye podcast hedder.

Du kender måske hans stemme fra ”Harddisken” på P1, men fra på mandag den 22. maj vil du gratis kunne downloade Henrik Føhns i en helt ny udgave, når hans podcast Techtopia har premiere.

Techtopia bliver en ugentlig podcast på 30 minutter om alt fra teknologi, startups og forskning over digitalisering og kunstig intelligence til den 4. Industrielle revolution. Den nye podcast bliver lanceret af et partnerskab bestående af Ingeniørforeningen IDA, KMD, IBM, Messecenter Herning og DI Digital.

Lige nu arbejder redaktionen og Henrik Føhns hårdt på at skrue den første podcast sammen. Men selv om Techtopia kommer til at fortælle om masser af nørdede emner, så bliver det ikke en podcast kun for nørder. Techtopia bliver både for dem, der i forvejen har teknologi inde på radaren, men også for alle dem, der gerne vil vide mere om den digitale virkelighed, som berører stort og småt i vores samfund.

Det er i høj grad også derfor, at KMD er en af partnerne bag Techtopia.

”Vi drives af begejstringen for teknologi. Med Techtopia får KMD en unik mulighed for at udbrede glæden og fascinationen ved digitaliseringens og teknologiens mange muligheder. Om det drejer sig om robotter, machine learning, Big Data, Internet of Things handler det om at få det gjort håndgribeligt og brugbart for den enkelte. Med Techtopia er vi med til at give danskerne en platform, hvor de kan begejstres sammen med os over de mange muligheder, som teknologien skaber og samtidig sætte det ind i en kontekst, der giver mening for den enkelte,” siger Mikkel Klausen, der er CSR-chef i KMD.

Techtopia kan hentes gratis der, hvor du i forvejen henter podcasts, når den første udgave har premiere på mandag.