Fremtidens digitale velfærd

Kommunal service handler ikke længere kun om varme hænder. Tværtimod bør vi udnytte de erfaringer med at levere velfærdsydelser digitalt, som mange blev tvunget ud i på grund af coronakrisen. Det er til gavn for både kommunerne og borgerne, som allerede er indstillet på, at den kommunale service også kan leveres digitalt. Det handler ikke om at spare, men om at levere mere service for de samme penge.

Intelligent digitalisering

Med intelligent digitalisering kan vi sammen med kommunerne udbygge Danmarks velfærd. Et nyt fokus på digitalisering ud mod borgerne kan være med til at løse nogle af den offentlige sektors udfordringer med at skaffe nok varme hænder i fremtiden.

Mere og bedre velfærd for pengene

Coronakrisen har måske givet os nogle veje til, hvordan vi kan løse de udfordringer ved at rykke digitaliseringen tættere på borgerne. Det handler om at levere digitale velfærdsydelser, der giver værdi og mening for den enkelte borger. Altså om at levere en bedre service – inden for den samme økonomi.

Sammen skaber vi løsningerne

Sammen med kommunerne vil vi sætte standarden for et digitaliseret samfund med åbne og fremtidssikrede løsninger. Løsninger der leverer på målsætningerne, skaber mærkbar værdi og skubber rammerne for digitale kommunale services.

presse

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra den offentlige sektor direkte i din indbakke.

Sociale medier

Følg os på de sociale medier. Så er du blandt de første til at se de seneste nyheder fra KMD.

Vil I gerne høre mere om, hvordan I kan understøtte den digitale velfærd?

Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål – send en besked via formularen.

Kontakt os
Felt er påkrævet