Vindmøllegiganten Siemens Gamesa implementerer nyt KMD-lønsystem for 6000 ansatte

SAP-løsningen KMD Payroll Cloud er det nye system til lønadministration hos Siemens Gamesa. Arbejdet er netop gået i gang, og de første lønsedler til de danske ansatte bliver efter planen sendt ud til efteråret.

Publiceret: 08. marts 2023
Toppen af en vindmølle set tæt på foran en række af andre vindmøller på en mark under en overskyet himmel

KMD Payroll Cloud passer perfekt til os, da løsningen optimerer en række processer, og samtidig vil KMD håndtere mange administrationsopgaver. Dermed får vi en delvist outsourcet løsning, hvor vi stadig selv er i kontrol med vores egne data

Kirsten Therkildsen

Head of HR Services, Siemens Gamesa

KMD skal levere nyt lønsystem til Siemens Gamesa

Vindmølleproducenten skifter sine 6.000 danske ansatte til den cloudbaserede KMD Payroll Cloud.

”KMD Payroll Cloud passer perfekt til os, da løsningen optimerer en række processer, og samtidig vil KMD håndtere mange administrationsopgaver. Dermed får vi en delvist outsourcet løsning, hvor vi stadig selv er i kontrol med vores egne data,” siger Kirsten Therkildsen, som er Head of HR Services i Siemens Gamesa.

”Nu glæder vi os bare til at komme i gang med projektet, og vi ser meget frem til samarbejdet med KMD," tilføjer hun.

Også i KMD er der glæde over aftalen. 

”Vi er stolte af, at Siemens Gamesa valgte os som deres partner. Samtidig får vi nu en ny kunde ind, hvor vi integrerer KMD Payroll Cloud med virksomhedens HR-system – Workday – så vi dækker efterhånden integrationen til de førende globale HR-systemer. Det giver nogle gode markedsmæssige muligheder,” siger Kristian de Linde, Business Line Director i KMD.

”I hele forløbet har vi haft en meget tæt kontakt til kunden – vi har lyttet, forstået kundens behov og i sidste ende tilbudt en løsning, som passer til Siemens Gamesa,” siger Kristian de Linde og sender en stor tak til teamet bag den nye aftale.

Siemens Gamesa anvender i dag løsningen KMD Nettoløn og er den første af de mange kunder på KMD Nettoløn, som bliver løftet til den cloudbaserede KMD Payroll Cloud.

Vil I vide mere?

Steen Østergaard

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder med KMD Payroll cloud? Så tøv ikke med at tage kontakt, så vi sammen kan se på, hvilke fordele I kan opnå.

KMD Payroll Cloud

KMD Payroll Cloud er det foretrukne danske SAP-lønsystem til skyen. Løsningen sikrer, at du endelig kan opleve styrken ved sammenhængende løn- og HR-processer. Kør skandinavisk løn i ét system i et fælles kontrolcenter.

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer om løn, HR og tid til erhverv.

Tilmeld dig her