Download white paper

Få indblik i, hvordan man med udgangspunkt i en præcis modellering af forretningsobjekter kan udnytte KMD WorkZones mange kapabiliteter til at udtrykke sin forretnings unikke kernefaglighed. Udfyld formularne nedenfor, så sender vi et link til direkte download af white paperet.

Download dette white paper for at:

  • Læse om værdien og mulighederne i arbejdet med objektmodellering

  • Få eksempler på, hvordan KMD WorkZone understøtter virksomhedens processer

  • Se konkrete cases løst med KMD WorkZone

  • Læse, hvad det kræver at komme i gang med objektmodellering

  • Indblik i ''WorkZone-metoden'', der viser en løsning baseret på modellering af virksomheden

KMD WorkZone white paper - Modellering af forretningsobjekter i en virksomhedsspecifik informationsarkitektur

KMD A/S benytter oplysningerne om dig til, at efterkomme din anmodning om at få adgang til/modtage white paperet "Modellering af forretningsobjekter i en virksomhedsspecifik informationsarkitektur" samt efterfølgende at følge op – telefonisk (hvis du vælger at oplyse dit arbejdstelefonnummer) eller på eventuelle møder med dig - og fortælle mere om KMD A/S og de IT-produkter/-services, vi kan tilbyde din virksomhed.

Du kan altid meddele os, hvis du alligevel ikke ønsker, at vi sender e-mail med link til direkte download af white paperet, og gøre indsigelse, hvis du ikke længere ønsker, at vi bruger oplysninger om dig til direkte markedsføring ved at sende en mail til kontakt@kmd.dk eller når du taler med os.

Du kan læse om KMD’s behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder i KMD’s Privatlivspolitik.

Med fuld udnyttelse af KMD WorkZones modelleringskapabiliteter, kan man udtrykke alle tænkelige virksomheds- og organisationsstrukturer og derved skabe et solidt fundament for design og implementering af understøttede virksomhedsprocesser og dermed muliggøre digital transformation.

Uddrag fra white paperet "Modellering af forretningsobjekter i en virksomhedsspecifik informationsarkitektur"