White paper: Sammenhængende helhedsindsatser - Sådan kommer du i gang

Dette white paper sætter spot på, hvad visionen bag en sammenhængende indsats er, og hvor langt det politiske system i Danmark er kommet i forhold til at realisere disse visioner samt typiske udfordringer og gevinster forbundet med at arbejde mere tværgående.

Download white paper: Sammenhængende helhedsindsatser - Sådan kommer du i gang

KMD A/S benytter oplysningerne om dig til, at efterkomme din anmodning om at få adgang til/modtage white paperet "Sammenhængende helhedsindsatser - Sådan kommer du i gang" samt efterfølgende at følge op – telefonisk (hvis du vælger at oplyse dit arbejdstelefonnummer) eller på eventuelle møder med dig - og fortælle mere om KMD A/S og de IT-produkter/-services, vi kan tilbyde din virksomhed.

Du kan altid meddele os, hvis du alligevel ikke ønsker, at vi sender e-mail med link til direkte download af white paperet, og gøre indsigelse, hvis du ikke længere ønsker, at vi bruger oplysninger om dig til direkte markedsføring ved at sende en mail til kontakt@kmd.dk eller når du taler med os.

Du kan læse om KMD’s behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder i KMD’s Privatlivspolitik.

Det er noget nemmere at koordinere en indsats gennem en it-platform end ved at stimle sammen til møder hele tiden. Alle fagpersoner kan altid tilgå de relevante oplysninger om borgeren, og de kan også se kontaktinformation på hinanden, så de nemmere kan koordinere samarbejdet.

Lotte Nielsen, arbejdsmarkedschef i Haderslev Kommune

Nyt fra KMD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her