Mobilitet og kreativitet i undervisningen

iPad er det mest fleksible, digitale læringsredskab. Det er bygget til mobilitet og kreativitet, og det sikrer, at teknologi bliver en integreret del af undervisningen.

iPad med tilhørende Apple Pencil
iPads Udfordrer børns kreativitet

iPads understøtter eleverne i at udforske og eksperimentere med digitale redskaber og lave alt fra at skrive bøger, lave film og musik, skabe collager og tegne til at søge viden, løse problemer, analysere og kommunikere.

Bring teknologien i spil i og uden for klasseværelset

Apple hjælper dig og dine kolleger med at skabe fantastiske læringsoplevelser for eleverne samtidig med, at de involverede lærere kan følge med på tæt hold. I kan følge elevernes udvikling, sende opgaver, administrere apps og meget mere gennem apps tilpasset lærere og undervisere.

Læs mere om apps til lærere og undervisere
Lærer og skoleelev med iPad
iPad i forskellige farvevarianter samt en Apple Pencil
En sammensat løsning til jeres behov

Kompetenceudvikling er et must, hvis du vil have det maksimale ud af din investering, og derfor kan ”iPad in a box” leveres med praksisnær kompetenceudvikling designet til jeres skoles behov og til de fag, hvor I ønsker at anvende iPads.

Få mere at vide
Hjælp til opsætning, drift & opdatering samt ekstra tilbehør

Ønsker i hjælp til opsætning, drift, opdatering eller andet, så kan vi også hjælpe Jer. Vi har specialister, der kan rådgive og håndtere hele eller dele af Jeres løsning. Vi har ligeledes et bredt udvalg af tilbehør, så elever og lærere kan få mest ud af Jeres løsning.

Lærer med iPad

Det får i med iPad in a box fra KMD

Skræddersyet løsning

En skræddersyet løsning

En driftet iPad-løsning, der bliver skræddersyet netop jeres skoles behov. I vælger selv, hvor meget I vil håndtere.

Elpære

Kreative apps

iPads med markedets bedste kreative apps, fx iMovie, Garageband, Pages, Classroom, Schoolwork, Keynote, Numbers og Clips.

Børn og uddannelse

Over 250.000 apps til undervisning

Mere end 250.000 apps designet til undervisning. Der er en bred vifte af muligheder, hvad end det bruges til dansk, matematik eller til kodning af robotter.

Få en pris & svar på Jeres spørgsmål

Interesseret i at vide, hvad iPad in a box kan gøre for Jer? Vores eksperter er klar til at tage en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på Jeres spørgsmål. 

Smilende mand holder tablet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Børn & Uddannelse.

Tilmeld dig her