Baby og barn ligger og smiler

TestaViva gør det lettere for dig at oprette og vedligeholde juridisk gældende dokumenter. Gratis. Med en laptop og et NemID kan du springe de besværlige mellemregninger over og selv sørge for, at du er sikret på den rigtige måde.

Selvbetjening vs papirarbejde: 1-0

Få danskere kender konsekvenserne af de hændelser, der faktisk betyder mest. Hvem skal arve hvad i tilfælde af dødsfald? Hvad skal man huske, når man venter børn? Og hvad betyder delebørn for skilsmissen? Det har nemlig altid været forbundet med en masse papirarbejde at få styr på områder som samejekontrakter, ægtepagter og begunstigelseserklæringer. Heldigvis er det ikke sådan længere.

I gang med et klik

Hjælpen hedder TestaViva og kommer i form af en digital løsning, der gør det lettere end nogensinde at udforme mange forskellige former for juridisk gældende dokumenter. Gratis. Nu kan du selv sørge for, at de dokumenter der er vigtige for dig altid er opdaterede og afspejler din vilje. Ved hjælp af kun en laptop og et NemID.

Tanken bag platformen er, at du som bruger selv skal kunne klare 90 procent af alt papirarbejdet. Muligheden for selvbetjening sparer tid, penge og besvær. Og det nye overblik giver dig muligheden for at få hjælp til de sidste 10 procent, der kan kræve en afklarende samtale med en jurist.

Få styr op dine aftaler - gratis

Halvdelen af alle danske ægtepar ender med at gå fra hinanden, men kun 7 % har skrevet en ægtepagt

Sikring af det vigtigste i tide

TestaViva gør det let at træffe de rigtige beslutninger i tide, så ændringer i dit liv ikke ender med at være mere ubehagelige, end de behøver at være. Du behøver hverken indsigt i jura eller forsikringsvidenskab for at få overblik over, hvad der skal ske med værdier, pensioner, gæld og formuer, når livet ændrer sig. Og fordi løsningen er en gratis online platform skal penge ikke afholde dig og dine nærmeste fra at få styr på papirerne.

Opret din profil gratis - det tager kun 2 minutter

8 ud af 10 danskere har ikke fået skrevet et testamente

Livsscoren giver dig svar på to minutter

Med konkrete anbefalinger og handlingsanvisninger gør TestaVivas unikke funktion Livsscore det hurtigt klart, om du har behov for at få opdateret dine aftaler og juridiske dokumenter. Dine personlige data omsættes øjeblikkeligt til tips og gode råd, så du to minutter efter du har oprettet en profil allerede har et bedre overblik. Livsscoren er ikke et udtømmende overblik, men et pejlemærke, der hurtigt og sikkert giver dig en god ide om, du har styr på værdier, aftaler og begunstigede – eller om det er på tide, du tager affære.

Tryghed og overblik over økonomien er ting der kan være med til at sikre mange danskere et rigere liv. På alle tænkelige måder. Derfor får kunder hos Arbejdernes Landsbank og medlemmer af LO netop nu op til 5 timers juridisk bistand i forbindelse med brug af TestaViva – ganske gratis.

Tag din livsscore og få styr på dine værdier og aftaler

91 % aner ikke hvad ordet 'formuefællesskab' betyder

Stærke kræfter bag

TestaViva er etableret af de to stiftere og iværksættere Kristian Kaa og Michael Lauritzen og præsenteres i Danmark i samarbejde med Arbejdernes Landsbank. KMD Ventures & innovationshuset KRING er ligeledes med som partnere bag løsningen. KMD Ventures har været en del af projektet helt fra starten, da KMD tror på at it kan gøre det nemmere og billigere at være borger i Danmark. Med Testaviva sikres det, at alle danskere sikkert og gratis kan få tryghed i hverdagen.

Se hvordan TestaViva gør det lettere for dig

Styr på testamente, pension og arv på bare 2 minutter.

Få gratis styr på dine værdier og aftaler

TestaViva - få gratis styr på dine værdier og aftaler

TestaViva giver dig gratis styr på testamente, pension og arv

Få mere at vide om TestaViva, og hvordan du kommer nemt i gang.

Jeg vil gerne vide mere
Kvinde og mor taler sammen om mobiltelefon

"Jeg har selv oplevet, at det er gået helt galt, fordi der ikke var styr på papirerne. Vi kunne ikke finde et testamente, da min far døde, så der opstod en masse tvivl om, hvad han egentlig havde forestillet sig. Det skabte en masse usikkerhed i en periode, hvor vi ikke havde overskud til andet end sorg."

Michael Lauritzen, medstifter og direktør i TestaViva