Bliv en del af et stærkt it-netværk

Bliv en del af et stærkt it-netværk

Vi vil gerne lokke nye medarbejdere til KMD. Og fordi KMD er et softwareudviklingshus, er det skægt at bruge et ord fra vores verden på en ‘forkert’ måde. Derfor bruger vi bevidst en sprogforbistring på ordene lokke/logge i vores rekrutteringskommunikation.

Humor, et glimt i øjet - eller måske en lille sproglig sten i skoen - alt i alt et godt værktøj til at få dig til at lægge mærke til budskabet og huske det.

Dit stærkeste netværk

KMD er Danmarks største, sjoveste og mest seriøse legeplads for it-talenter. Vi er mere end 3.000 medarbejdere, og selvom nogle af vores specialer er smalle, så dækker vi sammen utroligt bredt.

Vi arbejder med Java, Microsoft, Mainframe, SAP, arkitektur, test og projektledelse. Derudover har vi selvfølgelig stærke sælgere og støttefunktioner som fx Finance, Strategi, HR og Kommunikation.

Fleksibilitet er nøglen

I KMD er vi ligeglade med, hvor og hvornår du får dine gode ideer. Bare du deler dem. Fleksibilitet er nøglen, og hos os betyder det ikke, at du skal arbejde meget mere, end du har lyst til. Du skal arbejde, fordi jobbet, virksomheden, kunderne, og dine kollegaer inspirerer dig. Derfor sørger vi selvfølgelig også for, at rammerne er i orden. Det gælder, uanset om du har behov for at dyrke motion, blive fagligt stimuleret, spise morgenmad, frokost eller aftensmad, få renset dit tøj eller gå til fredagsbar.

Danmarksmester i it

KMD har hovedkontor i Ballerup. At vi er danske betyder, at du som medarbejder kan komme tæt på ledelsen beslutningerne, og at vores administrerende direktør sidder i storrumskontor med os andre.

Vi vil være bedst

Vi har det godt, men vi går ikke på arbejde for at hygge os. Vi vil være bedst. KMD har altid stået for vækst og positive tal på bundlinjen, for vi har dyb indsigt i alle danske markeder, og vi kan koble det med globale samarbejdspartnere som SAP i Tyskland og Tech Mahindra i Indien og egne datterselskaber i Polen, Ukraine og Sverige. Vi opkøber flere virksomheder i Norden. Så det er ikke for sjov, at vores egen shuttle-bus kører til og fra lufthavnen to gange dagligt.

Du er tæt på beslutningstagerne

Vil du tæt på beslutninger og bruge din viden for alvor i en dansk vækstvirksomhed med internationalt format, så vil vi gerne have dig med på holdet.

Har du talent for at udfordre grænserne, hjælper vi dig fremad uanset, om du vil være leder eller specialist. Vores fornemste opgave er at sikre fokus og fremdrift i både din og dine projekters udvikling.

It-rebeller til digital revolution

IT er vores værktøj, og verdensklasse er vores mål.

Vi er frontløbere

Vi er frontløbere på it-sikkerhed, og vi sikrer data, uanset om det gælder ubudne gæster eller almindelig glemsomhed. Mellem vores mange resultater er Danmarks største business-app, SmartCare, der gør livet lettere for hjemmehjælperne. En robot, der genkender din stemme, og hjælper dig med at udfylde formularer. Det er også os, der står bag Danmarks største cloud-løsning, Folkeskolens digitale platform og meget, meget mere.

Vi gør livet lettere for danskerne med meningsfulde løsninger

Hver fjerde dansker bruger dagligt vores løsninger. For eksempel når de bliver dygtigere i folkeskolen, når de er syge, eller når de får udbetalt løn og pension. Det er os, der står bag løsninger som Nemkonto, e-boks og Udbetaling Danmark.

På vej mod nye mål

Det er vi stolte af, men faktisk er vi allerede på vej videre mod nye mål. For det nytter ikke at hvile på fortidens sejre, hvis vi vil være med til at sikre den danske velfærdsmodel og udvikle fremtidens it-løsninger. Og det vil vi.