Bliv graduate i KMD

Kickstart din karriere med KMD Graduate! KMD Graduate er et program for dig, der elsker it. Vi har tre graduatespor: SAP, projektledelse og Technology Consulting. Som graduate i KMD får du en fast stilling med stor fokus på din udvikling.

Derfor skal du vælge KMD Graduate

Som graduate i KMD får du egen mentor, et skræddersyet udviklingsprogram og et stærkt sammenhold blandt de andre graduates, der starter samtidig med dig.

KMD er en stærk, dansk it-virksomhed med internationalt udsyn

KMD har hovedkontor i Ballerup. At vi er danske betyder, at du som Graduate er tæt på ledelsen og beslutningerne, og det er en stor fordel for dig, der gerne vil have indflydelse og se dine ideer komme til live.

KMD har altid stået for vækst og positive tal på bundlinjen, for vi har dyb indsigt i alle danske markeder, og vi kan koble det med globale samarbejdspartnere som SAP i Tyskland og Tech Mahindra i Indien samt kontorer og datterselskaber i Polen, Ukraine og Sverige. Vi opkøber flere virksomheder i Norden. Så det er ikke for sjov, at vores egen shuttle-bus kører til og fra lufthavnen to gange dagligt.

Tre graduatespor: SAP, projektledelse og Technology Consulting

På alle tre spor foregår undervisningen sideløbende med praktikophold hos KMD’s kunder, så du kommer hurtigt i gang med konkrete udfordringer i danske virksomheder. Du får din egen mentor, som støtter dig og sparer med dig gennem hele forløbet, så du er klædt på til at løse de opgaver, du står overfor.

Vælger du at søge ind som SAP Graduate får du et alsidigt og intensivt uddannelsesforløb i SAP, som du selv kan være med til at præge. Du kommer til at arbejde med den nyeste teknologi i SAP – SAP S/4HANA – og lære at omsætte din teoretiske viden til praktiske it-løsninger. Vores mål er at uddanne dig til at blive blandt de bedste SAP konsulenter/arkitekter i Danmark.

Som projektleder-graduate får du mulighed for at være med på nogle af de allerstørste projekter i Danmark. Vi giver dig en solid uddannelse og sørger for, at du kommer ud på rigtige projekter, som passer til dig, hvad enten du er til de mere tekniske projekter eller interesserer dig for ledelse eller udviklingsprojekter. Med intensiv undervisning er du hurtigt klar til at stå på egne ben i mindre projekter. Som Technology Consultant Graduate får du efter en periode med in-house træning, arbejde med cases og en C# certificering mulighed for at arbejde direkte hos KMDs kunder og gøre en forskel i spændingsfeltet mellem IT of forretning. Du får stor indflydelse på din egen udvikling og i sidste del af programmet specialiserer du dig inden for det område, du brænder for at arbejde med hos KMD i fremtiden. Det kan f.eks. være inden for projektledelse, softwareudvikling eller test management.