Vil du være it-specialist og konsulent på samme tid?

Anne Johnson, SAP Consultant og del af KMD's Graduate program

Vil du møde kunderne på deres banehalvdel? Vil du ud på et arbejdsmarked, hvor der er arbejde til mindst de næste 10-15 år? Som SAP Graduate får du alle de muligheder.

Det lyder som en god reklame. Måske lidt for god til at tro på, men i realiteten er det en meget præcis beskrivelse af vores forløb. SAP-sporet tilbyder mig både uddannelse og praktisk erfaring. Oveni er der plads til, at jeg kan præge mit eget forløb.

Som SAP graduate på Digital Core-sporet er jeg stødt på alle it-relaterede emner. Intet mindre. Fra back-end og arkitektur, over databaser og platforme til front-end og UI. Inde for dette spændende felt arbejder jeg med designprocesser og implementering. Her er jeg med til at udvikle de processer, som ligger til grund for implementeringerne.

Design Thinking

Til daglig er jeg ansvarlig for at tilrettelægge og udvikle Design Thinking som metode i KMD. Jeg laver materialer, som hjælper os med at forstå vores kunder bedre, så de får de bedst mulige løsninger. I SAP-teamet har jeg mange, jeg kan spare med, og jeg er i dialog med eksperter her i KMD og hos vores partnere for at få det bedste ud af forløbet.

Derfor elsker jeg at gå på arbejde

At få lov til at være tovholder, kontaktperson og ekspert på forskellige områder inden for SAP-området betyder, at folk kommer til mig, når de har spørgsmål. Eller har lyst til at diskutere for eksempel Design Thinking. Når jeg bliver anerkendt for det hårde arbejde, jeg yder i dagligdagen, får jeg lyst til at gøre det bedre i morgen.

Anne Johnson
Uddannelse: Cand. IT i Digital Design & Kommunikation
Nuværende stilling: SAP Consultant