Du får den nyeste viden og er med helt fremme

Martin Elleby Duus, SAP Consultant og del af KMD's Graduate program

Som SAP Graduate vil du blive trænet i det område af SAP, som interesserer dig mest. Du vil lære om virksomheds-processer og blive kvalificeret til at beherske den seneste teknologi. Så kan du hurtigt bidrage til projekter.

Som SAP Graduate har jeg fået rig mulighed for at udfolde mig. Jeg er også blevet mødt af en meget brat læringskurve. Når den bliver meget stejl er der et hold af højt kvalificerede mentorer til rådighed, så jeg altid har nogen at gå til, når kompleksiteten i de meget selvstændige opgaver udfordrer mig.
Mit hovedansvar er at sætte mig ind i den absolut nyeste viden og analysere de konkrete forretningsfordele af den nyeste teknologi. Og så skal jeg lære de bagvedliggende forretningsprocesser, så jeg kan bestå certificeringer i finansdelen af SAP. Jeg skal nemlig være eksperten, der er bindeleddet mellem kunder og programmører.

Stort, nystartet team

En af de bedste ting ved at være SAP Graduate er at dele kontor med 11 andre nystartede Graduates. Dem kan jeg sparre med, søge hjælp hos og dele viden med. Vi er et team. Det har givet en rigtig god start både fagligt og socialt, og det har faktisk været en fornøjelse at blive kørt ind i en stor organisation. Med de fantastiske læringsrammer er jeg på virkelig kort tid gået fra intet at vide om SAP til aktivt at kunne byde ind i kundedialoger.

Vælg din egen vej

Jeg valgte KMD’s graduateprogram, fordi jeg ville prøve kræfter med konsulentrollen og fortsætte læringskurven fra universitetet. Programmet er meget fleksibelt, og jeg har kunnet søge hen i lige det SAP-område, som jeg finder spændende. Her kan jeg også bidrage med min egen uddannelsesbaggrund. Udfordringer er der rigeligt af, så du kommer aldrig til at føle, du sidder fast. At du ingen muligheder har – det er bare at gribe dem.

Martin Elleby Duus
Uddannelse: Cand. Oecon.mangement
Nuværende stilling: SAP Consultant