KMD satser på fremtiden - også min

Allan Baungaard Jakobsen, Principal Application Architect og mentor i KMD's Graduate program

KMD er inde i en fantastisk udvikling, og der er skabt en rigtig god holdvinder kultur. Der er et fantastisk samspil mellem erfarne KMD’ere og nye konsulenter. For mig er kronen på værket KMD’s SAP Graduates, der bidrager med stor positiv energi og frisk teori fra universiteterne.

Mit job i KMD

Jeg er Principal Application Architect i KMD SAP Central Design Authority (CDA). SAP CDA-teamet anvender den nyeste SAP-teknologi både i kundeprojekter og internt i KMD. Det er så motiverende at være med til at formulere og definere SAP-strukturen i KMD og samtidig have indflydelse på vores tilgang til markedet. Når jeg som arkitekt løser opgaver for SAP-kunder sker det sammen med mine dygtige kolleger og vores graduates. Et af CDA’s seneste initiativer er nemlig lanceringen af et SAP Graduate Program, og vores første hold er godt i gang. Vi har en vision om at uddanne nogle af Danmarks dygtigste SAP-konsulenter til et SAP-marked, som mangler veluddannet arbejdskraft.

Den glade mentor

At være mentor for de ambitiøse Graduates, som bidrager med friske kræfter til KMD, hører til en af mine yndlingsopgaver. Jeg er faglig sparringspartner for dem og støtter dem også på det personlige plan, hvis de har brug for det. Sammen med de øvrige mentorer planlægger jeg deres uddannelsesforløb og involverer dem i kundeprojekter. Jeg får meget igen både på det personlige og faglige plan ved at være mentor for vores graduates.

Allan Baungaard Jakobsen
Principal Application Architect, KMD SAP CDA
Datamatiker
Ansat i KMD siden 2016