Studiejob og praktik hos KMD

Som studentermedarbejder omsætter du din teoretiske viden til løsninger, der gør livet lettere for alle dem, der hver dag bruger vores løsninger. Danmark skal digitaliseres, og det er vores ansvar.

Vi kalder det den digitale revolution. Er du klar til at melde dig som rebel for en revolutionerende sag? Så er du måske vores næste studentermedarbejder.

Kickstart din karriere som studentermedarbejder

I KMD er vores studentermedarbejdere med til at udvikle vores forretning og lærer, hvordan Danmarks største legeplads for it-talenter fungerer indefra.

Skal du i praktik som en del af din videregående uddannelse?

Så er vi måske et match. Besøg siden Ledige job og se om der er en praktikplads, som matcher lige det, du leder efter. Særligt i perioderne januar/februar og august/september oplever vi stor efterspørgsel på praktikpladser. Du kan derfor finde flere opslag på vores hjemmeside i de perioder. Er du på jagt efter en praktikplads i Danmarks største legeplads for it-talenter? Så send os din ansøgning.

I KMD fastansætter vi mange studentermedarbejdere og praktikanter, så en plads hos os kan blive starten på en karriere i KMD. Kan vi logge dig til KMD?

Læs mere og ansøg om et studiejob eller et praktikophold under ledige job.