Ledige job i KMD

Så er det måske dig, der sammen med fem andre studerende, skal udgøre KMD’s Student Advisory Board og rådgive KMD’s CEO og Group Management.

CEO Eva Berneke slår ørerne ud

I KMD sætter vi pris på stærke studerende. Faktisk i så høj grad, at vores øverste ledelse har et Student Advisory Board, som har den fornemme opgave, at agere rådgivere for KMD’s Group Management på problemstillinger af stor strategisk vigtighed for KMD. Vi ved, at studerende gennem deres studier får adgang til den nyeste forskning og innovative tænkning. Derfor slår KMD’s CEO Eva Berneke og hendes Group Management ørene ud, og inviterer Student Advisory Board til tre årlige møder.

Jeg er overbevist om, at studerende kan bidrage med nye relevante perspektiver på softwareudvikling, digital innovation og forretningsudvikling, som kan være med til at sikre KMD’s relevans og konkurrencedygtighed på markedet. Jeg og resten af Group Management glæder os meget til møderne med Student Advisory Board.

Eva Berneke, CEO KMD

KMD’s Student Advisory Board udskiftes hvert år ved udgangen af året.

 

Som medlem af KMD’s Student Advisory Board inviteres du til:

  • Indledende kick off: Student Advisory Board mødes for første gang og introduceres personligt til medlemmer af KMD Group Management, som fremlægger KMD’s forretning og strategiske fokusområder.
  • Tre Board møder: På Board møderne præsenterer Group Management en kompleks strategisk udfordring, som Student Advisory Board skal arbejde med i nogle timer. Efterfølgende skal boardet præsentere de strategiske anbefalinger for medlemmer af Group Management.
  • Middag med KMD’s Group Management: Som en afslutning på året inviterer Group Management hele Student Advisory Board på eksklusiv middag i København.

Er du det nye medlem i Student Advisory Board?

Vi søger dig, som er blandt de dygtigste på dit studie, har ledelsesambitioner og et ønske om at komme helt ind under huden på Danmarks største IT virksomhed.
Der vil være stort fokus på bred faglighed blandt medlemmerne. De profiler vi søger til boardet, studerer software development, technology innovation, business development, finance, eller lignende. Vi ønsker et bredt spektrum af fagretninger, sådan at medlemmerne af boardet kan udvikle både hinanden og sig selv.

Dit medlemskab i KMD’s Student Advisory Board vil give dig muligheden for at udvikle dine analytiske og kommunikative færdigheder, dit netværk samt din forretningsforståelse.

Ansøg

For at komme med i Student Advisory Board, skal du klikke herunder og følge instrukserne. Vi håber, vi kan byde dig velkommen.

Ansøg her