Jeg bliver høj af mit job!

Niels Bjerring Bækholm, salgsansvarlig

Mit team er lille og agilt, og der ikke er langt fra tanke til handling. Vi arbejder virkelig tæt sammen selvom halvdelen sidder i Polen. Da vi første gang gik fra projektfase til fuldt implementeret løsning, blev vi helt høje af glæde - fordi det er så svært.

Mit job

Jeg er salgsansvarlig for vores telesundhedsplatform, KMD Viva, der fx gør det muligt at gå til lægen via sin computer eller tablet. Det er til fordel for mange psykisk syge, der kan have svært ved at forlade hjemmet. KMD Viva er også til gavn for læger og sundhedspersonale landet over, når de holder online videokonferencer og -møder. KMD Viva er et forholdsvist nyt område i KMD, der gør livet lidt lettere for rigtig mange danskere, og det synes jeg er fedt at være med til.

Vi er en lille start-up i KMD

Det er fedt at være i et nyt marked. Vi er på en måde vores egen lille start-up i KMD. Vi er ved at løbe noget nyt i gang. Og vi er drevet af en vision om at lykkes. At skabe en løsning der er fuldt integreret med de behov, der er ude hos brugerne. Vi skal virkelig kæmpe for det, og det gør jo, at man skal tage sig sammen. Det er det, der er det fede ved at være en start-up!

Niels Bjerring Bækholm
Salgsansvarlig, KMD Viva
Cand.mag. i medievidenskab fra Syddansk Universitet
Ansat i KMD siden 2012