Digitale værktøjer i den moderne virksomhed

Finansiering af Apple produkter

Kniber det med ressourcerne til nye devices? KMD giver dig et bredt udvalg af finansieringsmuligheder, så du kan tilbyde digitale værktøjer af høj kvalitet.

KMD tilbyder flere muligheder for finansiering af devices. Når du sammensætter din finansieringsmodel, er der flere parametre at justere på, som sikrer, at du får den helt rigtige løsning. Det første du skal beslutte dig for, er hvor mange devices du har behov for. Om der er tale om 10, 100 eller 1000 stk, så har vi en løsning til dig.Vi kan desuden hjælpe dig med at vurdere, hvad behovet er i din virksomhed eller institution. Når du har fået afdækket dit behov, kan vi sammen se på aftalens løbetid. Du kan fx få en aftale på 36 måneder, hvorefter du kan vælge enten at returnere produkterne til KMD eller købe dem fri af aftalen.

Vi kender jeres udfordringer

KMD har en lang historie som Apple leverandør, og derfor har vi også stort kendskab til de udfordringer, som mange står overfor. Vi sørger selvfølgelig for at levere dine devices, så du har dem til aftalt tid, og tage dem retur når aftalen udløber. Har du brug for lidt mere løbetid på aftalen - fx i forbindelse med at der er nye modeller på vej fra Apple - har vi sørget for, at du kan forlænge aftalen. Det giver dig fleksibilitet og sikkerhed i hele aftalens levetid.

Vil du vide mere?

Lorette Bagi Pedersen

Sales Director

Send besked