Forretningsmand sidder og lytter interesseret

Implementering af Apple produkter

KMD hjælper dig med at få adgang til - og glæde af - alle de muligheder, som

I KMD tror vi på, at IT skal understøtte den enkelte bruger uden at gå på kompromis med sikkerhed, fleksibilitet og skalérbarhed.

KMD gør det nemt at sende nye enheder direkte ud til brugeren, og det brugeren oplever er at pakke en helt ny ubrudt emballage op, og få en nem og sikker start, det eneste de skal bruge, er brugernavn og adgangskode til firmaet, så får den nye enhed alle certifikater, politikker, apps, og sikre tunneller til virksomhedens systemer uden at brugeren selv skal konfigurere noget. Dette giver en unik bruger oplevelse og mindsker behovet for IT-support kald.

Nem administration med Apple Business Manager og Mobile Device Management

Apple Business Manager er en simpel, web-baseret portal, der kort sagt giver dig mulighed for at håndtere brugere, devices og indhold. Portalen giver dig mulighed for nemt at opsætte og kontrollere Apple ID’er og devices, hente apps og e-bøger, samt give brugere redskaber til at skabe bedre oplevelser – alt sammen via én portal. Apple Business Manager danner grundlaget sikker og effektiv brug af enhederne i enhver situation.

Apple Business Manager kan kombineres med en række Mobile Device Management (MDM) systemer, alt efter hvad din organisation har brug for. Med din MDM-løsning kan du automatisere device setup – og det er uanset om i gør brug af delte eller personlige iPads. Du får mulighed for trådløst at konfigurere indstillinger og restriktioner i henhold til vedtagne politikker, så du nemt kan tildele devices til flere typer af brugere. Hos KMD har vi partnerskaber med de største producenter af MDM-systemer, der sikrer dig et udvalg af markedets bedste løsninger. Lad os hjælpe dig med at udvælge den rigtige løsning for jer.

Adgang til mængdekøbs- og tilmeldingsprogram

Med Apple Business Manager får du adgang til mængdekøbsordningen og tilmeldingsordningen. Vi giver dig her et kort overblik over de to programmer:

Mængdekøbsordningen

  • Køb indhold i større mængder, og tildel det til enheder
  • Køb apps og bøger i større mængder, og tildel dem til enheder, så dine medarbejdere kan bruge dem. Du kan også gentildele apps fra én enhed til en anden.

Tildel købte enheder

  • Når du har købt dine enheder, kan du automatisk tildele dem til Apple Business Manager, dette sker via KMD som indmelder enhederne når de er afsendt, og derefter vil de være synlige for jer som kunde og kan tildeles til de rette grupper i jeres MDM.
  • At konfigurere indstillinger og indhold på devices, alt efter hvilken bruger der er logget på
  • At have fuld kontrol over tilmelding af devices, så du undgår problemer med framelding og nulstilling af devices.

Vil du vide mere?

Lorette Bagi Pedersen

Sales Director

Send besked