Mand sidder ved sin laptop på et kontor

kompatibel med jeres eksisterende systemer

Apples enheder fungerer sammen med de fleste af de systemer og produktivitetsapps til erhvervslivet, som din virksomhed allerede bruger – mail og beskeder, netværksforbindelser, fildeling, samarbejde m.m. – og giver dine medarbejdere adgang til alt det, de behøver for at udføre deres arbejde.

Opret forbindelse til jeres infrastruktur

iPhone, iPad og Mac understøtter WPA2 Enterprise, så I kan få sikker adgang til jeres virksomheds Wi-Fi-netværk. Med integrationen af iOS, iPadOS, macOS og den nyeste teknologi fra Cisco kan virksomheder overalt problemfrit oprette forbindelse til netværk, optimere ydeevnen af vigtige virksomhedsapps og samarbejde via tale og video. Alt sammen med det sikkerhedsniveau, der er nødvendigt for en virksomhed.

Sikker adgang til private virksomhedsnetværk er muligt med iOS, iPadOS og macOS ved hjælp af etablerede standardprotokoller til virtuelle private netværk. iOS-, iPadOS- og macOS-enheder understøtter IKEv2, Cisco IPSec og L2TP over IPSec samt VPN On-Demand og Pr.-app-VPN direkte fra æsken.

Fungerer med jeres eksisterende virksomhedssystemer

Apple-enheder fungerer med vigtige virksomhedstjenester, herunder Microsoft Exchange, så jeres medarbejdere har fuld adgang til jeres virksomheds mails, kalendere og kontakter på tværs af deres Apple-enheder. Medarbejderne kan bruge de indbyggede apps som f.eks. Mail, Kalender, Kontakter, Påmindelser og Noter til at samarbejde, og de kan vælge at bruge apps som Microsoft Outlook til at arbejde med Microsoft Exchange. iPhone-, iPad- og Mac-enheder understøtter en lang række forbindelsesmuligheder, herunder standardbaserede systemer som IMAP og CalDAV.

Populære værktøjer til samarbejde og produktivitet som Microsoft Office, Google G Suite, Slack, Cisco Webex og Zoom leverer den funktionalitet, I kender og forventer.

Få adgang til alle jeres dokumenter og filer

Via Arkiver-appen i iOS og iPadOS har I adgang til jeres filer i Box, DropBox, OneDrive og Google Drive fra et enkelt sted. Desuden understøtter Mac de nyeste teknologier til filsynkronisering og deling på skrivebordet, hvilket sikrer en intuitiv og brugervenlig oplevelse. Få filer direkte på din iPhone, iPad eller Mac, og arbejd på dine filer på tværs af enheder uden problemer, uanset hvor du er.

App-udvikling med effektiv systemintegration

Med udviklerværktøjer som Swift, Xcode og SDK’er til iOS, iPadOS og macOS kan enhver virksomhed udvikle fantastiske apps, der forbindes til jeres centrale systemer og inkorporerer enhedernes effektive funktioner. I kan bruge det indbyggede kamera til at scanne lagerbeholdning eller lægge designkoncepter hen over virkelige miljøer med augmented reality eller bruge maskinlæring til at
behandle og analysere store mængder data.