Velkommen til KMD Opus Økonomi Kundeportal!

På denne hjemmeside finder du  værdifulde ressourcer og indsigter, herunder:

  • Events: Udforsk kommende events, webinarer og præsentationer af ny og eksisterende funktionalitet i KMD Opus Økonomi.

  • Cases: Lær af virkelige succeshistorier, hvor offentlige organisationer har udnyttet kraften i KMD Opus Økonomi for at opnå deres mål og skabe positiv forandring.

  • Moduler og funktionalitet: Få adgang til detaljerede dokumenter og brugervejledninger, der hjælper dig med at få det maksimale ud af vores software og sikrer en god oplevelse for jer.

  • Ændringsønsker: giver dig mulighed for at give feedback og komme med forslag til forbedringer. Uanset om det drejer sig om specifikke ændringer i vores software, nye funktioner eller generelle forbedringer, opfordrer vi dig til at bruge denne funktion aktivt.

  • Nyheder og opdateringer: Hold dig informeret om de seneste udviklinger inden for KMD Opus Økonomi. Vi opdaterer regelmæssigt vores indhold for at holde dig informeret.

Uanset om du er en erfaren bruger eller kun lige begyndt at udforske mulighederne med KMD Opus Økonomi, håber vi, at finder inspiration og viden om, hvordan vi understøtter en effektiv og præcis økonomistyring i kommunerne. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp så tøv ikke med at kontakte os.

Læs om, hvordan vores kunder benytter KMD Opus Økonomi

Vil du vide mere?

Salgsteamet i KMD Opus Økonomi

Kontakt os her

Kontakt Anne Dorthe, Ronnie eller Per fra Salg via kontakt-opusokonomi@kmd.dk eller formularen nedenunder.

Send besked