Kolleger holder møde

Mød de stadigt voksende krav til bedre integration

Integrationer spiller en nøglerolle i den digitalisering, der skal bidrage til jeres effektivitet og konkurrenceevne. Med KMD Data Integration Services kan I optimere og strukturere hele informationsgangen, så I får effektive flows, øget agilitet og færre fejl i samspillet med kunder, leverandører, eksterne partnere og interne it-systemer. Vi arbejder på tværs af lokale miljøer, host’ede miljøer og clouds, og I vælger selv, om I foretrækker en on-site løsning og/eller Software as a Service, SaaS. For overblikkets skyld inddeler vi vores services under tre overskrifter: Supply Chain Services, Enterprise Integration Services og e-Health Services.

Sikker og fleksibel Supply Chain i jeres e-handel

KMD Supply Chain Services er det it-lag, der kan skydes ind mellem jeres ERP-system på den ene side og de eksterne portaler og netværk på den anden. Det beskytter jeres interne systemer og er samtidig fleksibelt ud mod de eksterne systemer, når I skal forholde jer til nye leverandører og kunder, skiftende salgs- og indkøbsportaler, mange digitale kanaler og nye formater og teknikker.

Mand skriver i regneark på computer
Kollegaer i datacenter

Jeres sikkerhed for integrationer, der virker

Vi stiller ikke særlige krav til jeres systemer. Tværtimod beskytter vi jeres investering ved at tage udgangspunkt i de snitflader, jeres systemer har til rådighed. Dermed er al dynamikken i partneropsætninger og udfordringer med dataformater vores ansvar alene. Den tekniske løsning ligger i trygge hænder hos KMD - i et af Nordens stærkeste EDI Kompetence Teams. Vi ekspanderer løbende og har tætte samarbejder både nationalt og internationalt. Det giver jer adgang til aktuelle kompetencer på specialiserede integrationsområder som EDI, VANS, XML, X12, EDIfact, Idoc, TGMS, PEPPOL, NemHandel, X.400 og EAI.

Gode grunde til at benytte KMD Data Integration Services

Database indsamler data

Effektiv integrationsarkitektur

I får en gennemarbejdet integrationsarkitektur, der giver effektive processer
Sikkerhed

Sikkerhed

Sikkerhed og fortrolighed er en del af løsningen
Programmering og udvikling

Sammenhæng på tværs

I kan skabe sammenhæng på tværs af formater, leverandører, handelsportaler, interne og eksterne applikationer, interne og eksterne miljøer osv.
Synkronisering af data

Nem udrulning

I beskytter jeres it-investering med en løsning, der ikke stiller særlige krav til jeres applikationer
Børn og unge

Tæt samarbejde

Jeres integrationer bliver holdt ajour af de skarpeste kompetencer på feltet

Vil du vide mere?

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder inden KMD Data Integration Services? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Niels Heikel Vintehr
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD Data, Information Management & Analytics.

Tilmeld dig her