Kolleger holder møde

Elektronisk kommunikation tilpasset jeres behov

KMD Connect hjælper jer i jeres arbejde med Electronic Data Interchange (EDI) og Enterprise Application Integration (EAI). Vi tilpasser løsningen efter jeres behov og forretning. Vores løsninger er velegnede til både det offentlige og erhverv.

Jeres sikkerhed for integrationer der virker

Medarbejder, der viser noget på computerskærmen til sin kollega

Automatiser & effektiviser

Med KMD Connects integrationsløsning, får I en automatisering af jeres arbejdsprocesser internt, hvilket sparer manuel håndteringstid. Med en forenklet integrationsarkitektur vil jeres medarbejdere opleve en hverdag, hvor de hurtigt og effektivt selv kan få adgang til de informationer, de har brug for.

Undgå fejl

Med KMD Connects løsninger mindskes sandsynligheden for fejl betragteligt, da manuelle processer bliver automatiserede. Samtidig giver løsningen mulighed for overvågning af processerne, så I nemt kan identificere eventuelle fejl eller forsinkelser. Med KMD Connect reduceres antallet af kanaler, som data modtages fra, så I fremadrettet modtager al data et enkelt sted. 

Medarbejdere, der sidder ved et bord og kigger på grafer på en computerskærm
finger og laptop

Hold overblikket

KMD Connect hjælper jer med at minimere kompleksiteten i jeres dataintegrationer  og automatiserer tilbagevendende opgaver, så I reducerer antallet af manuelle håndteringer. Vores specialister hjælper med at kaste et holistisk blik på jeres samlede it-arkitektur og spotte optimeringspotentialet.

Få svar på dine spørgsmål

Her kan du finde svar på de typiske spørgsmål om EDI, EAI & KMD Connect

I skal som virksomhed tage stilling til, hvilke processer og udfordringer I vil have løst eller automatiseret. Derfra guider vi jer og varetager resten af forløbet. I behøver ingen større teknisk forståelse for at få gavn af KMD Connect, og I vil blive onboardet i løsningen i løbet af processen.

KMD Connect er en af de få EDI-udbydere, der varetager hele arbejdsgangen. Vi implementerer EDI platformen, forbinder den til alle jeres samhandelspartnere, varetager løsningen og står klar med support 24/7.

Alle KMD Connects løsninger har sikkerheden i top og al data sendt med KMD Connect er krypteret. Dertil er vores infrastruktur certificeret ISO 9001 og 27001. Vi har 99,7% oppe-tid og et dedikeret supportteam, der sørger for, at løsningen altid fungerer optimalt.

Vi tilbyder løsninger til både det private og det offentlige. Dertil laver vi løsninger til alle størrelser af virksomheder med et ERP system.

Vil I vide mere?

Kontakt os og find ud af, hvordan I får mest muligt ud af løsningen. Niels Heikel Vinther, Service- & Solution Executive, og Karsten Villy Ydegaard, Forretningsudvikler, i Connect Solutions sidder klar til en uforpligtende dialog.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet