Kollegaer i mødelokale med computer
Medarbejdere arbejder i åbent kontorlandskab

Overblik

Udveksling af oplysninger

Konstant overblik over og udveksling af hændelsesoplysninger er del af den kritiske infrastruktur i pensions- og forsikringssektoren. Derfor skal forbindelsen mellem de enkelte selskaber være driftsikker og stabil. Det er KMD Connects stærke infrastruktur og specialiserede medarbejdere med til at sikre.

Automatisering

Forretningstransaktioner

Det er kritisk at sikre, at oplysninger, der skal udveksles hele tiden, er opdaterede, og at driften er stabil. KMD Connect forbinder erhvervskunder med forsikrings- og pensionsselskaberne.
Kolleger holder møde

Få et overblik over jeres transaktioner og spar tid

Dataanalyse

Giver overblik

KMD Connect giver et realtidsoverblik over alle de transaktioner, I som forsikringsselskab har med jeres kunder. Det mindsker risikoen for fejl, og giver jer mulighed for at opnå en højere effektivitet.

Grafik af tandhjul med flueben i midten

Mindsker fejl

I Danmark skal der normalt syv transaktioner til, når en forsikring skal flyttes. De transaktioner er yderst tidssensitive. KMD Connect sikrer jer, at flytningen foregår på det korrekte tidspunkt.

Grafik af et ur med et tandhjul i højre side

Sparer tid

KMD Connect kan forbinde jer med alle de cirka 7.000 parter i Danmark, der er en del af transaktionsprocessen, og automatisere jeres transaktioner, så I sparer tid.

Vil I vide mere?

Kontakt os og find ud af, hvordan I får mest muligt ud af løsningen. Niels Heikel Vinther, Service- & Solution Executive, og Karsten Villy Ydegaard, Forretningsudvikler, i Connect Solutions sidder klar til en uforpligtende dialog.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet