Kvinde sidder med dokument og regner på regnemaskine

EDI er blevet for alle

I Danmark hedder det Nemhandel, over grænserne i EU hedder det PEPPOL, men pointen er den samme: Det skal være nemt at udveksle dokumenter mellem virksomheder, og det bliver det med EDI. Med cloud-teknologien bliver det også væsentligt mere tilgængeligt, fordi din virksomhed ikke selv skal investere i hverken teknologi eller specialkompetencer.

Med KMD Connect tilbyder vi EDI cloud services fra egen platform, men har I særlige krav og ønsker, honorerer vi også dem - for eksempel en lokal cloud. Vi understøtter også jeres applikations-setup, uanset om det er baseret på on-premise, cloud-komponenter eller en kombination.

Bedre processer giver bedre styring

Et skift fra mere eller mindre manuelle processer til EDI giver jer en udbredt automatisering med dedikerede processer. I får minimeret kontrol og fejlrettelser, og I får målrettet rapportering internt. Eksternt giver det jer en mere stabil, konsistent og automatisk udveksling af informationer med jeres forretningspartnere.

Samtidig får I bedre mulighed for at indføre koncepter som stregkodescanning og varekoder.

Derudover giver vi jer de klassiske cloud-fordele:

  • Ingen store investeringer
  • Et minimum af faste omkostninger
  • En aftale, hvor I kun betaler for det, I bruger

I kan også vælge maksimal budgetsikkerhed med en fastprisløsning.

Kom tættere på kunder og leverandører

Med KMD Connect EDI Cloud Services tilbydes en række avancerede forretningsfordele. Det bliver nemmere for jer at agere hurtigt på kundeønsker, og I kan styrke hele værdikæden. For eksempel med tæt integration til andre af virksomheders it-systemer, så I kan indføre Just-In-Time produktion og levering.

Sig til, hvis du ønsker flere ideer til, hvordan EDI kan bidrage til et tættere forhold til kunder og leverandører - og større kundetilfredshed.

I får Nordens stærkeste EDI-kompetencer

Der er altid hjælp at hente fra vores eksperter inden for alle vores servicetilbud: Infrastruktur, arkivering og EDI. Vi hjælper jer videre, uanset hvor i processen I befinder jer, og hvilke ambitioner I har.

Gode grunde til at overveje KMD Connect EDI Cloud Services:

  • I får en cloud-service, der matcher state-of-the-art på området, inklusiv vores sikkerhedsmoduler
  • I kan effektivisere transaktioner og processer omkring køb, salg, logistik og transport
  • I får et stærkt afsæt for at komme kunder og leverandører i møde i et tættere samarbejde
  • I får adgang til et af Nordens stærkeste EDI-kompetencecentre og det absolut bredeste udvalg af EDI-services

Vil I vide mere?

Kontakt os og find ud af, hvordan I får mest muligt ud af løsningen. Niels Heikel Vinther, Service- & Solution Executive, og Karsten Villy Ydegaard, Forretningsudvikler, i Connect Solutions sidder klar til en uforpligtende dialog.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet