Kolleger taler sammen ved computer

Vil I hellere udvikle forretning end snitflader?

Jeres samarbejdspartnere tager hele tiden nye kanaler, formater og medier i anvendelse og med det kommer nye krav til de snitflader, der får samarbejdet til at glide.

Hvis I skal designe, etablere og vedligeholde en ny snitflade hver gang, der kommer nye krav fra kunder, leverandører og bankforbindelser til jeres ERP-system, stiller det store krav til agiliteten i jeres ERP-implementering, hvis I skal følge med.

Hver enkelt snitflade kræver opmærksomhed, både i hverdagen og når I opgraderer jeres ERP-system. Derfor vil vi gerne give jer et alternativ:

Med KMD Multichannel eCommerce Service kan I håndtere et stort antal medier, kanaler og formater på én enkelt snitflade – nemlig den snitflade, jeres ERP-system er født med.

I kan nøjes med én snitflade. Vi klarer resten

Løsningen er, at alle jeres Supply Chain integrationer går gennem én enkelt integration. Den bygger vi på ERP-systemets egen snitflade. Det kan være et proprietært format som SAP’s Idoc eller det kan være XML eller CSV filer. Ved hjælp af KMD Multichannel Services kan I dermed I understøtte diverse dataformater, for eksempel:

  • EDIfact, OIOUBL, Svefak, Finvoice, X.12, TradaCom, CSV - og mange flere.

Udvekslingen kan ske på en meget lang række af nationale og internationale kanaler, for eksempel:

  • Email/PDF, Print, MobilePay, Garanteret Mail, NemHandel, PEPPOL, VANS/EDI, X.400, Doc2Mail, Readable EDI, eBoks, Sterling, TGMS, eCGrid, Basware, Pagero, Strålfors, LogiQ, InExchange, Tieto, Palette Group, Evry - og mange flere.

Der kan også udnyttes en række forskellige medier som Print og kuvertering, eBoks og andre relevante måder til overførsel af handelsdokumenter.

Det enkle setup giver jer betydelige fordele. Hvis I skal benytte nye kanaler, bliver de tilføjet hos os. Og når I opgraderer ERP-systemet, skal I kun forholde jer til én snitflade.

Vi holder jer ajour, og I sparer de komplicerede integrationsprojekter på ERP-systemet.

I får et stærkt fagligt EDI-team

I KMD får I direkte adgang til et af Nordens stærkeste EDI kompetencecentre - og et stærkt internationalt netværk af integrationsudbydere (OpenText, IBM, BasWare, Tieto, Pagero, eC Grid og mange flere).

Gode grunde til at overveje KMD MultiChannel eCommerce:

  • I kan hurtigt matche nye integrationskrav
  • Det bliver enklere at opgradere jeres ERP-løsning
  • I reducerer omkostningerne til opfølgning og support
  • I bliver klar til at møde de nye EU-krav i 2018

NemHandel er ofte et vigtigt element i virksomhedens Digitaliserings Strategi

Adgang til Nemhandel
Brochure

Adgang til Nemhandel

KMD udbyder en tillægsydelse til KMD EDI Service, som betyder at du ikke behøver at vælge mellem enten nuværende EDI Service (VANS) eller NemHandel - du kan få både-og, og det er endda nemt.

Hent og læs

Send fakturaer til virksomheder i hele Europa

Adgang til PEPPOL
Brochure

Adgang til PEPPOL

Har du kunder i Europa, og vil du gerne sende elektroniske fakturaer til dem? Så kan du nu tilføje modulet “KMD Adgang til PEPPOL” til din EDI-postkasse og dermed nå dine kunder på europæiske destinationer.

Hent og læs

Vil I vide mere?

Kontakt os og find ud af, hvordan I får mest muligt ud af løsningen. Niels Heikel Vinther, Service- & Solution Executive, og Karsten Villy Ydegaard, Forretningsudvikler, i Connect Solutions sidder klar til en uforpligtende dialog.

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet