Mand kigger på tablet

Hardware og software bør være i harmoni med forretningsstrategien

Valget af software og hardware er fundamental for en bæredygtig it-strategi – både nu og i fremtiden. I KMD gør vi en dyd ud af at yde den bedste service, og gennem vedligeholdte partnerskaber er vi i stand til at levere hele jeres hardware- og softwareløsning. Med rådgivning fra os sikrer vi jer det mest optimale sammenspil i hele jeres organisations it-infrastruktur.

Vi er markedsledende på leverancer af hardware til kommuner og dækker alt fra klassiske PC’er til iPads og tablets. Med leverandører såsom Apple, Dell, HP, Lenovo, Microsoft og Samsung sikrer vi den bedste løsning af teknologisk infrastruktur til jeres ønsker og krav. Endvidere rådgiver vi også angående anskaffelse af servers, storage og netværksinfrastruktur til jeres datacenter.

Yderligere kan vi rådgive jer til en løsning indenfor software-licenser, der sikrer en stærk grobund for jeres it-infrastruktur. Vores sortiment og partnerskaber er på et internationalt niveau og inkluderer blandt andet Adobe, Citrix, IBM, Oracle, Microsoft og NetIQ.

Derudover er vi Microsoft Licensing Solution Partner, Microsoft Gold SAM partner og har en hosted Software Asset management-løsning baseret på teknologi fra SNOW Software. Det sikrer, at kunderne oplever en høj standard og kun køber de nødvendige licenser. Dette minimerer omkostninger og reducerer mængden af fejlinvesteringer.

Vil du vide mere?

Lorette Bagi Pedersen

Sales Director

Send besked