It-tekniker i datacenter

KMD HYBRID CLOUD MATCHER DIT UNIKKE FORRETNINGSBEHOV

Vores 360 graders cloud services imødekommer udfordringer med sikkerhed, legacy-IT og budget, når man ønsker at modernisere sin infrastruktur. Vi tilbyder dig en sikker rejse mod skyen med en leverancemodel, der matcher din forretnings arbejdsprocesser og supporterer jeres cloud services døgnet rundt.

KMD HYBRID CLOUD

Der kan være forretningskritiske applikationer, der ikke egner sig til at komme i skyen. Derfor har vi udviklet en hybrid cloud service, der sikrer, at samspillet mellem legacy-IT og applikationer i skyen udnytter både fordelen ved public cloud og sikkerheden ved private cloud.

WORKLOAD MODERNISERING

Som en del af jeres cloud transformation er det værd at vurdere, om enkelte applikationer vil gavne af modernisering for at optimere systemets performance og udnytte agiliteten ved cloud. Vores framework hjælper dig til at forstå mulighederne for din infrastruktur.

KMD AGILE CLOUD LEVERANCEMODEL

Jeres arbejdsgange- og processer imødekommes gennem vores agile leverancemodel. Det skinner igennem på tværs af vores services, hvad end det handler om modernisering eller drift af cloud.

It-specialist i datacenter

Vores cloud first-tilgang handler bl.a. om at være evergreen. Det betyder, at når vi lægger os i skyen, overlader vi ansvaret for at patche, opgradere og vedligeholde vores løsninger til en ekstern leverandør. De lovgivningskrav til løsningerne, som hele tiden ændrer sig, har leverandøren ansvaret for. Den strategi sikrer, at vi altid er på omgangshøjde med den nyeste teknologi og lovgivning

Michael Bendixen, Senior Manager og IT-ansvarlig for HR-systemer globalt, Grundfos

FREMTIDENS DIGITALE INFRASTRUKTUR

KMD Hybrid Cloud tager afsæt i en større markedsafdækning på de behov virksomheder har for sikkerhed, som vi kender det fra lukkede datacentre on-premise og private cloud, men kombinerer det med agilitet og automatisering ved public cloud.

KMD HAR DIT FORRETNINGSBEHOV I FOKUS PÅ REJSEN I SKYEN

Fokus på rejsen i skyen

VIDSTE DU…

At 80% af virksomheder forudsiges at lukke deres traditionelle datacentre ned og flytte til skyen inden 2025?

PUBLIC CLOUD PARTNERSKAB

KMD og Microsoft har en lang partnerskabs historik. Da KMD startede sin Public Cloud rejse i 2016, blev det gjort i tæt samarbejde med Microsoft. Microsoft blev valgt som vores public cloud partner, og det samarbejde er fortsat en hjørnesten i vores cloud services. KMD er Microsoft Guld og Sølv partner, og Microsofts standardplatforme udgør nogle af hjørnestenene i vores udvikling af software og andre løsninger. Samtidig ligger der blandt andet Microsoft Azure teknologi bag vores cloud-løsning.

Microsoft

PRIVATE CLOUD PARTNERSKAB

Vi samarbejder også med IBM, som vi i 2018 har outsourcet driften af vores it-infrastruktur til. IBM varetager desuden driften af vores mainframe. IBM leverer en del af den private cloud infrastruktur.

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder indenfor Hybrid Cloud? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Kontakt os

Seneste indsigter

Nyt fra KMD

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så er du blandt de første der modtager de seneste nyheder, indsigter og invitationer.

Tilmeld dig her