Medarbejdere kigger på server

God it-drift er, når du ikke behøver at bekymre dig om den

Ustabil og usikker it-drift kan koste dyrt på flere plan. Det kan være årsag til mangelfuld kommunikation, sikkerhedsbrister, tomme hylder og vedvarende negativ presseomtale. Og som konsekvens heraf, sætte alvorlige mærker i tilliden til organisationen.

Organisationer, der vægter sikkerhed og stabilitet i it-driften højt, skal tage en række forholdsregler for at imødekomme både lovgivningsmæssige og kundemæssige krav.

Vi er allermest tilfredse når vores kunder nærmest glemmer vores eksistens. Det er nemlig et sikkert tegn på, at it-driften er optimal.

Outsourcing med ønsket stabilitet og sikkerhed hos KMD

Der er mange gode grunde til at outsource it-driften til KMD. For det første giver det jer tid til at fokusere på udviklingen af kerneopgaverne - velvidende at nerven, der sikrer organisationens infrastruktur, kommunikation, sagsbehandling og transaktioner, kører, som den skal. En anden og meget tungtvejende grund er stabilitet og sikkerhed "second-to-none":

  • KMD's driftsløsninger er brand- og terrorsikrede, og vi overvåger, plejer og opdaterer vores serverpark 24/7, ligesom vores servicedesk er til rådighed døgnet rundt.
  • Vi tager proaktivt hånd om at understøtte nye krav og funktioner og agil udvikling af ny drift, så jeres it hele tiden understøtter jeres centrale behov.
  • Hostede løsninger håndteres i Danmark, på en dansk, private cloud. KMD passer den, og jeres data forbliver i Danmark.
  • KMD har omfattende erfaring inden for mange forskellige brancher

VIL DU VIDE MERE?

Tina Schou

Vice President, Digital Transformation Sales

Send besked

20.000.000

Så mange logninger scanner KMD dagligt for sikkerhedsbrud.

Læs mere om KMD