Medarbejdere kigger på server

KMD's it-infrastrukturløsninger skabes i et tæt samarbejde mellem infrastrukturspecialister, hardware- og softwarerådgivere samt it-managementkonsulenter. Dette skaber sammenhæng mellem lagene og komponenterne i den digitale infrastruktur.

KMD's tilgang

KMD's tilgang til leveringen tager altid udgangspunkt i at skabe værdi og sammenhæng mellem mennesker, processer og værktøjet. Det handler om at skabe det bedst mulige sammenspil mellem de mennesker, der er involveret (slutbrugere, it-supportere eller kunder), de processer som installationen indgår i (forretningsprocesser og it-systemprocesser) og selve produktet som værktøj. Således bliver omdrejningspunktet for en levering People-Process-Tools.

Infrastruktur og it-management - kom på forkant med jeres it-infrastruktur

Infrastrukturen er det bærende element i jeres it-installation og afgørende for, hvor godt jeres it-services leveres. Et samarbejde med KMD kan sikre kvaliteten af din tekniske infrastruktur og de processer bag.

Forankring i hele organisationen

Forandrings- og forankringsledelse er en naturlig og vigtig del af vores arbejde med at optimere processer hos vores kunder. Vi lægger særlig stor vægt på at få den enkelte medarbejder med – for det er gennem medarbejdernes engagement og drivkraft, at I får den fulde effekt af indsatsen.

Få det bedste infrastrukturelle fundament for din forretning

Vores erfarne it-managementkonsulenter designer og implementerer processer med udgangspunkt i din organisations unikke behov. Vi tager afsæt i anerkendte best practices såsom ITIL®, og du får en skræddersyet løsning, som både medvirker til at nedbringe omkostninger og øge effektiviteten af jeres it-infrastruktur. Få et overblik over vores it-management.

Vil du vide mere?

Kontakt Jeanette Slora Nielsen, Vice President, på +45 25 10 38 16 eller udfyld formularen nedenunder. 

Mand trykker på smartphone
Felt er påkrævet

6.000

Så mange servere har KMD til at understøtte og servicere kunders virksomheder og organisationer.

Læs mere om KMD