Bliv en del af et stærkt it-netværk

Stadigt flere organisationer opdager de mange fordele ved at outsource hele eller dele af it-driften til KMD: Økonomisk gevinst og frigjorte ressourcer til udvikling og innovation af kerneopgaver – og ikke mindst en ekstremt stabil it-drift med høj sikkerhed, høj tilgængelighed og 24/7 overvågning og monitorering.

En ustabil it-drift kan have voldsomme konsekvenser: Nedetid for netværk og applikationer kan resultere i, at samtlige organisationens aktiviteter ganske enkelt går i stå – og hvert minut tæller. Sikkerhedsbrister kan både undergrave tilliden til jer som organisation, skabe dårlig presseomtale og åbne op for trusler og risici udefra.

KMD understøtter både it- og netværksdrift og leverer drift og vedligehold af applikationer og cloud services. Vi er it-samarbejdspartner for virksomheder i brancher som finans, pharma, retail, tele og energi og understøtter ligeledes kommuner, regioner og statslige organisationer med it-outsourcing.

Vi har som målsætning at levere ’Best in Class’ it-løsninger til organisationer, der har sikkerhed, tilgængelighed og stabilitet som topprioritet. Vi bestræber os hele tiden på at være en kompetent og proaktiv it-leverandør og sparringspartner, der tager aktiv del i kundernes vækststrategier ved at sammensætte det helt rigtige it-setup.

VIL DU VIDE MERE?

Tina Schou

Vice President, Digital Transformation Sales

Send besked

6.000

Så mange servere har KMD til at understøtte og servicere kunders virksomheder og organisationer.

Læs mere om KMD