En åben bærbar computer

Det får I med KMD e-mail protection & security

Søgning på oplysninger

Automatiseret mitigering

E-mail Protection & Security kan automatisk eller ved et klik fjerne den infiltrerede e-mail fra samtlige indbakker i organisationen.

Krypteret kode

Imposter e-mail beskyttelse

E-mail Protection & Security minimerer risikoen for svindel ved at detektere og blokere BEC svindel ved hjælp af ML teknologi

Status

Nutidigt trusselsbillede

E-mail Protection & Security baserer sig på en teknologi, som processerer 22% af den globale e-mail trafik.

Visualisering af løsningen

visualisering af løsningen

Angrebsflader

Angrebsfladen for størstedelen af angreb

Hovedparten af cyberangreb mod organisationer begynder i dag med en e-mail. Alligevel allokeres der overraskende få midler i sikkerheds-budgetterne til e-mail-beskyttelse. 
For at minimere risikoen for databrud er det helt centralt for organisationer og virksomheder at have en specialiseret forsvarsmekanisme, der beskytter mod ondsindet indhold i e-mails.

 
IT sikkerhed emails
Søgning på nettet

Implementering

Bekymringsfri implementering og drift

I samarbejde med Proofpoint leverer KMD E-mail Protection & Security, som en cloud-tjeneste, hvilket betyder et effektivt implementeringsforløb for dig som kunde, hvor de forretningsmæssige gevinster kan høstes uden komplekse implementeringsprojekter eller besværlig drift.

Sikkerhedshændelser

Prevention frem for detection

Løsningen frigør tid for dine medarbejdere i it-afdelingen eller i din SOC ved at stoppe de inficerede e-mails før de bliver til en sikkerhedshændelse. Implementering af SaaS-løsningen kan være med til at minimere antallet af sikkerhedshændelser med op mod 80%.
email security tragt

Minimér risikoen for at blive kompromitteret via e-mail

Faktaark

E-mailsikkerhed og -beskyttelse

KMD Email Security & Protection opfanger både kendte og ukendte trusler, som andre ikke opdager. Trusler opdages hurtigt ved at behandle milliarder af meddelelser, hvilket giver dig beskyttelse mod malware, der er vanskelig at opdage, såsom svindelmails. Med e-mailbeskyttelse kan du sætte en stopper for størstedelen af truslerne, før de invaderer brugernes indbakker.

Hent og læs

Webinar

Antallet af angreb initieret via e-mail stiger og har aldrig været højere. Cyberkriminelle udnytter vores uopmærksomhed og travlhed, når indbakken fyldes med ondsindede mails. Derfor har KMD Security Services et øget fokus på at sikre vores kunders mailbokse.

Få adgang

Læs også

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder indenfor beskyttelse og sikring af data? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på Jeres spørgsmål - send en besked via formularen eller ring til os på tlf.: +45 4460 6158.

Felt er påkrævet