Minimer risikoen for cyberangreb via e-mail

Antallet af angreb initieret via e-mail stiger og har aldrig været højere. Cyberkriminelle udnytter vores uopmærksomhed og travlhed, når indbakken fyldes med ondsindede mails. Tal og statistik viser, at udfordringen med e-mailsikkerhed er massiv. Men der findes teknologier, der kan reducere risikoen for e-mailbaserede angreb. Til dette webinar vil du blive klogere på, hvordan du kan minimere risikoen for at blive ramt af et e-mail-initieret cyberangreb og blive introduceret til de vigtigste risikofaktorer. Indtast dine informationer nedenfor og få adgang til webinaret.

På webinaret får du viden om:

  • Centrale e-mail security begreber, herunder Business Email Compromise (BEC) og Email Account Compromise (EAC)

  • Det aktuelle trusselsbillede

  • Hvilke konkrete tiltag du kan implementere for at mitigere risikoen for angreb

KMD A/S benytter oplysningerne om dig til, at efterkomme din anmodning om at få adgang til/modtage link til webinaret "Er dine medarbejderes mailboks sikret mod angreb?" samt efterfølgende at følge op – telefonisk (hvis du vælger at oplyse dit arbejdstelefonnummer) eller på eventuelle møder med dig - og fortælle mere om KMD A/S og de IT-produkter/-services, vi kan tilbyde din virksomhed.

Du kan altid meddele os, hvis du alligevel ikke ønsker, at vi sender e-mail med link til webinaret, og gøre indsigelse, hvis du ikke længere ønsker, at vi bruger oplysninger om dig til direkte markedsføring ved at sende en mail til kontakt@kmd.dk eller når du taler med os.

Du kan læse om KMD’s behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder i KMD’s Privatlivspolitik.