It-sikkerhedsmedarbejder står i serverrum

Sikkerhedsrådgivning med KMD Managed Security Services

Vores cybersikkerhedseksperter dækker en bred vifte af faglighed inden for rådgivning i it-sikkerhed, og de kan tilbyde en hel række services, der sikrer en omfattende og proaktiv beskyttelse af dine systemer og data. Denne holistiske tilgang er kernen i vores Managed Security Services. I stedet for at reagere reaktivt på cyberangreb, fokuserer vi på at identificere og adressere sårbarheder, før de bliver udnyttet.

Mand med briller, der taler i telefon og kigger ind i computerskærm
To kollegaer, der kigger koncentreret på computerskærm

Proaktiv beskyttelse af systemer og data

Vi holder dig informeret om de seneste cybersikkerhedstendenser og teknologier, så du kan drage fordel af vores ekspertise. Vores tjenester kan tilpasses og skaleres efter dine behov, hvilket sikrer tryghed i alle lag af organisationen.

Skræddersyet cybersikkerhedsplan til din organisation

Vi starter typisk med en vurdering af din virksomheds nuværende cybersikkerhedsstatus og modenhed. Baseret på denne vurdering udarbejder vi en skræddersyet plan, der implementerer nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, så din infrastruktur konstant overvåges og beskyttes.

Det kræver ressourcer, viden og ekspertise at håndtere et mangefacetteret trusselsbillede. Med KMD Managed Security Services tager vi ansvaret for at planlægge og udføre de essentielle sikkerhedsopgaver, din organisation kræver.

two people talking

Fordele

Webkamera

OVERVÅGNING I REALTID

KMD Managed Security Services opdager og reagerer på trusler i realtid, hvilket gør det muligt at træffe effektive beslutninger i tilfælde af sikkerhedshændelser, så organisationen hurtigst muligt kan vende tilbage til normal drift.
Web-søgning

TVÆRGÅENDE INDBLIK

KMD Managed Security Services leverer tværgående visibilitet i systemlandskabet ved at indsamle og analysere data og logfiler med henblik på at identificere potentielle trusler i realtid.
Grafik af en stor og lille stak af mønter

FOKUS PÅ KERNEFORRETNINGEN

Med KMD Managed Security Services kan I fortsætte med at fokusere på kerneforretningen, vel vidende at jeres digitale aktiver er beskyttet, og driftssikkerheden er høj.

Fokusområder

Fokusområder for KMD Managed Security Services

Viden & inspiration inden for it-sikkerhed

Vil I vide mere?

Kontakt os i dag for at høre mere om vores tilgang til it-sikkerhed i balance, og hvordan vi kan hjælpe jeres organisation med at forblive sikker og beskyttet. 

Portræt af John Skovgaard
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD til området for it sikkerhed.

Tilmeld dig her