To kollegaer, der kigger koncentreret på computerskærm

Opbygning af en Stærk Cyber Sikkerhedskultur

En dedikeret ledelse, der fastholder opbygningen af kompetencer og skabelsen af en vedvarende sikkerhedskultur, forbliver en af de mest afgørende faktorer for robust cybersikkerhed.

Konsulent holder oplæg for en forsamling
Tre kvindelige kollegaer, der kigger koncentreret på et dokument på bordet

Mennesker, kompetence og ledelsens rolle

Aktivt engagement fra ledelsen sender en klar besked gennem organisationens lag og etablerer en dybtliggende forståelse af vigtigheden af sunde tankemønstre og adfærd. Det gør det muligt at identificere og modvirke risici, før de materialiseres.

Vedvarende uddannelse: Nøglen til cybersikkerhed

Et godt resultat opnås ikke via enkeltstående træningsprogrammer, men gennem en vedvarende proces med øget opmærksomhed og forståelse af cybersikkerhed. Vores eksperter står parat til at vejlede med arbejdet.

Medarbejder der taler til kollegaer ved et bord i et møde

Sammen skaber vi en stærk IT-sikkerhedskultur

Gennem engagement og forståelse kan vi sammen bygge en stærk sikkerhedskultur, der fungerer som det første forsvar mod udefrakommende trusler og styrker organisationens resiliens.

Fordele

Machine Learning

HÆV KOMPETENCENIVEAUET

Vi arbejder med adfærd, normer og de værdier, der udgør organisationens tværgående it-sikkerhedskultur med fokus på personligt ansvar og proaktivitet.

Uddannelse

AWARENESS-TRÆNING

Vi hjælper med at øge jeres medarbejderes viden om it-sikkerhed gennem identifikation og håndtering af potentielle trusler (awareness-træning) samt opdateringer på aktuelle trusler og risici.
Chatbot

Tillid og åbenhed

I KMD har vi fokus på at skabe en sikkerhedskultur, hvor jeres medarbejdere bliver opmuntret til at rapportere sikkerhedsproblemer uden frygt for repressalier.

Fokusområder

Fokusområder for Mennesker og kompetence

Viden & inspiration inden for it-sikkerhed

Vil I vide mere?

Kontakt os i dag for at høre mere om vores tilgang til it-sikkerhed i balance, og hvordan vi kan hjælpe jeres organisation med at forblive sikker og beskyttet. 

Portræt af John Skovgaard
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD til området for it sikkerhed.

Tilmeld dig her