Ekstra sikkerhedslag

Løsningen giver jer et ekstra sikkerhedslag, der reducerer risikoen for misbrug af identiteter og konti.

Dybere indsigt

Løsningen giver jer mulighed for at overvåge, optage og logge udvalgte sessioner i en søgbar database.

Større overblik

Løsningen giver jer mulighed for at linke fælles administratorkonti til identiteter, så handlinger kan spores.

Optimeret sikkerhedskoncept

Privilegeret brugerstyring

Cyberkriminelle har stor interesse i at målrette deres angreb mod de konti og identiteter i en virksomhed, der giver lettere adgang til resten af organisation. Det kan være ledelsen, men det kan også være tekniske enheder såsom routere, printere og firewalls. KMD Privileged Identity Management beskytter og begrænser adgangen til disse konti med en særlig stærk teknologi.

Nye lovkrav

ISO 27000-standarden og GDPR stiller krav til virksomheders styring af privilegerede konti. KMD Privileged Identity Management sørger for, at I overholder gældende og kommende lovgivning i en systemunderstøttet og automatiseret proces.

It der overholder lovkrav
UX på nettet

Integration med eksisterende sikkerhed

KMD Privileged Identity Management kan nemt integreres med jeres eksisterende sikkerhedsløsninger til logning og brugerstyring. Funktionsopdelte identiteter gør det lettere at begrænse medarbejdernes adgange, og I får en enklere og mere overskuelig proces til at oprette, flytte og nedlægge konti.

Sikkerhed med forretningsværdi for øje

KMD Privileged Identity Management brochure
Brochure

Øg sikkerheden med privilegeret brugerstyring

Få en avanceret loginproces, som sikrer dine data, medarbejdere og organisation. Sammenkæd jeres fælleskonti med det enkelte individ for at sikre sporbarhed. Få mulighed for at overvåge og optage jeres administratorernes handlinger med henblik på revision.

Hent og læs

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder indenfor beskyttelse og sikring af data? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på Jeres spørgsmål - send en besked via formularen eller ring til os på tlf.: +45 4460 6158.

Felt er påkrævet