Kollegaer arbejder ved computer

Forståelse af Cyber Threat Intelligence

Risikostyring og trusselsforståelse er essentielle redskaber, når man vil være på forkant med den digitale sikkerhedssituation. Cyber threat intelligence fungerer som en hjørnesten i den proaktive tilgang til sikkerhed. 

Vi indsamler, analyserer og anvender aktuelle oplysninger om digitale trusler og angrebsmetoder. Det gør det muligt for os at identificere potentielle trusler, før de udvikler sig til alvorlige risici. Denne tilgang danner grundlaget for at træffe rettidige beslutninger og implementere relevante sikkerhedsforanstaltninger.

It-specialist i datacenter

Rolle- og ansvarsfordeling i cybersikkerhed

Trusselsintelligens er kun én del af sikkerhedsligningen. For at sikre en effektiv håndtering af sikkerhedstrusler er en klar rolle- og ansvarsfordeling afgørende. Alle i organisationen skal kende deres roller og opgaver i tilfælde af en krise. De skal også forstå vigtigheden af deres bidrag til at minimere skadevirkningerne. Det fører ikke kun til en mere struktureret respons, men også til en øget bevidsthed om trusselslandskabet på tværs af organisationen.

Fordele

Krypteret kode

Udarbejdelse af risikovurderinger

Vi hjælper jer med at lave risikovurderinger, hvor vi identificerer de største cybertrusler og prioriterer opgaveløsningen.

Web-søgning

OVERBLIK OVER IT-SIKKERHEDSTRUSLER

Vi hjælper jer med at kortlægge interne og eksterne it-sikkerhedstrusler mod jeres applikationsportefølje, integrationer og systemafhængigheder.

Udvikling

FÅ ET STYRINGSPROGRAM

Vi hjælper med risikovurderingsrapporter og opbygning af et risk management-program, så hele jeres organisation får opbygget en høj trusselsintelligens (TI).

Fokusområder

Fokusområder for Risiko og Trussel

Viden & inspiration inden for it-sikkerhed

Vil I vide mere?

Kontakt os i dag for at høre mere om vores tilgang til it-sikkerhed i balance, og hvordan vi kan hjælpe jeres organisation med at forblive sikker og beskyttet. 

Portræt af John Skovgaard
Felt er påkrævet

Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder, indsigter og invitationer fra KMD til området for it sikkerhed.

Tilmeld dig her