Telefon, computer og kaffe på bord

Intuitiv sikkerhed

Træningsprogrammet hjælper medarbejderne med at hæve det instinktive it-sikkerhedsniveau.

Skræddersyet uddannelsespakke

Træningsprogrammet tager udgangspunkt i jeres aktuelle sikkerhedsniveau, så forløbet får maksimal effekt for netop jer.

Fleksibelt forløb

Træningsprogrammet er baseret på e-learning, så jeres medarbejdere selv kan tilrettelægge forløbet.

Adgange til systemer og løsninger

Det er menneskeligt at fejle

Menneskelige fejl og ikke systemfejl er ansvarlige for langt størstedelen af de sikkerhedsbrud, der registreres mod virksomheder. Cyberkriminelle tester ofte og i forskellige varianter jeres medarbejderes evne til at skelne en reel henvendelse fra en sikkerhedstrussel gennem skadelige links, falske e-mails m.m.

Angreb er dyre

Det kan være svært for en medarbejder at forstå konsekvensen, når de forsætligt eller uforsætligt kompromitterer virksomhedens it-sikkerhed. Men det kan betyde store økonomiske tab, dagevis af spildt arbejde og systemmæssig nedetid, hvis de foretager bare ét forkert klik på en inficeret e-mail.

Optimeret sikkerhedskoncept
Uddannelse i it-løsninger og processer

Udnyt vanens magt

Mange sikkerhedsbrud sker, fordi cyberkriminelle ved, hvordan mennesker instinktivt reagerer på en henvendelse via e-mail, chat eller sociale medier. Det kræver god uddannelse og vedholdende træning at lære jeres medarbejdere at tænke sig om en ekstra gang, før de foretager en handling. KMD Security Awareness er et e-learning-uddannelsesprogram, hvor medarbejderne kan træne efterlevelsen af jeres sikkerhedspolitikker. Målet er, at enhver henvendelse sætter gang i en kædereaktion af overvejelser hos den enkelte medarbejder, og at dette hæver organisationens samlede it-sikkerhedsniveau.

Uddan Jeres medarbejdere til at håndtere trusler og risici

securityawareness
Faktaark

Det handler om adfærd - og det handler om mennesker

Langt størstedelen af de sikkerhedsbrud der registreres, skyldes menneskelige fejl – har jeres medarbejdere styr på sikkerheden?

Hent og læs

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder indenfor beskyttelse og sikring af data? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på Jeres spørgsmål - send en besked via formularen eller ring til os på tlf.: +45 4460 6158.

Felt er påkrævet