Kvinde på en bænk

Nemmere compliance

Løsningen understøtter de nyeste lovkrav på sikkerhedsområdet og gør det nemmere at være compliant.

Samlet overblik

Løsningen giver de sikkerhedsansvarlige et samlet overblik over jeres data og giver mulighed for at spotte mønstre og uregelmæssigheder.

Begræns skaden

Løsningen reducerer responstiden og begrænser skaden ved kritiske drifts- eller sikkerhedsrelaterede hændelser.

Systemer og løsninger der taler sammen

Sikkerhedssystemets sladrehank

Mange virksomheder har i dag en så kompleks infrastruktur, at det kan være svært og tage lang tid, før de opdager en evt. sikkerhedstrussel. KMD Security Information and Event Management samler alle hændelser fra slutbrugerenheder, servere, netværksudstyr og sikkerhedsudstyr ét sted, hvorfra der foretages analyser i realtid, så I kan spotte aktivitetsmønstre, der afviger fra normalen.

Spar kritisk tid

Med KMD Security Information and Event Management kan I reducere den tid, det normalt tager at fremsøge oplysninger i logs fra ex. operativsystem, database, applikation eller netværk til brug i rapportering, dashboards og alarmering. Det er den tid, der kan være forskellen på et mindre angreb med begrænset skade og et alvorligt angreb med stor indvirkning på forretningsdriften.

Data til grafer og disagrammer
It der overholder lovkrav

På forkant med lovgivningen

Sikkerhedslovgivningen stiller strengere og strengere krav til, hvad virksomheder skal kunne dokumentere for at være compliant. KMD Security Information and Event Management leverer sikker, separat og konsolideret logopbevaring af jeres sikkerhedsdata og kan generere de påkrævede sikkerhedsrapporter til de relevante myndigheder.

Hvad kan SIEM gøre for din virksomhed?

KMD SIEM brochure
Brochure

Opnå intelligent styring og overvågning af din organisations systemer

SIEM giver dig mulighed for at overvåge og styre driften og IT-sikkerheden i din organisation med et højt niveau af overblik og indsigt i netværk, systemer og applikationer. Det giver din organisation de bedst mulige betingelser for at opdage uregelmæssigheder samt at reagere og rapportere på disse.

Hent og læs

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om Jeres muligheder indenfor beskyttelse og sikring af data? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på Jeres spørgsmål - send en besked via formularen eller ring til os på tlf.: +45 4460 3863.

Felt er påkrævet