Dioder lyser på servere

Hold fokus

Sikkerhedscentralen holder styr på jeres sikkerhed, så I ikke selv skal vedligeholde jeres sikkerhedskompetencer.

Dæm op for angreb

Sikkerhedscentralen overvåger jeres netværk og applikationer og forsøger at bremse angreb, før de volder skade og evt. betyder nedetid.

Nemmere compliance

Sikkerhedscentralen hjælper jer med at opdatere jeres it-sikkerhedsmiljø i takt med lovgivningen, så I er compliant – ex. i forhold til GDPR.

Søgning på nettet

Proaktiv overvågning

Et godt sikkerhedsberedskab fokuserer ikke kun på, hvad man skal gøre, når et cyberangreb har fundet sted. Det fokuserer også på, hvad man skal gøre for at forhindre angrebet. KMD Security Operations Center døgnovervåger virksomheders netværksaktivitet og applikationer og reagerer proaktivt, så angrebet enten afværges, eller skaden minimeres.

Enkelt sikkerhedskoncept

It-sikkerhed er en af de mest komplekse discipliner i it-verdenen, og det kræver specialistløsninger at dæmme op for specialistangreb. Metoden i KMD Security Operations Center følger tre trin. Første trin er dataindsamling fra alle relevante kilder. Andet trin er dataanalyse for at identificere skjulte trusler. Tredje og sidste trin er at foretage indgreb, der fjerner truslerne.

Stærkt sikkerhedskoncept
Uddannelse i it-løsninger og processer

Dybe kompetencer

Det kan være en svær, hvis ikke umulig opgave for virksomheden at vedligeholde det it-sikkerhedsniveau, der er påkrævet for at dæmme op for cyberangreb. Med KMD Security Operations Center har I adgang til nogle af landets stærkeste sikkerhedskompetencer, der er uddannet i netop den form for angreb, jeres virksomhed rammes af.

Lad os hjælpe dig videre

Vil I gerne høre mere om jeres muligheder indenfor beskyttelse og sikring af data? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på Jeres spørgsmål - send en besked via formularen eller ring til os på tlf.: +45 4460 6158.

Felt er påkrævet