Jorden set fra rummet

Få flere forretningsmuligheder med SAP S/4HANA

Vi er i dag ét af Danmarks førende SAP-huse og kan tage ansvar for den fulde leverance i et SAP S/4HANA-migreringsprojekt fra behovsafdækning til design, implementering og forankring af de nye arbejdsgange.

Grafik af tandhjul med flueben i midten

Full-service

Vi kan både være jeres teknologipartner og implementeringspartner i overgangen til SAP S/4HANA

Uddannelse

Attraktive specialistkompetencer

Vi har adgang til lokale eksperter samt nearshore- og offshore SAP-ressourcer på internationalt topniveau

Skræddersyet løsning

SAP Best Practice

Vores SAP-ydelser er baseret på den nyeste SAP-metodologi med udgangspunkt i jeres specifikke forretningsprocesser, behov og krav til systemunderstøttelse

Medarbejderudvikling

Customer center of expertise

Vores SAP Customer Center of Expertise er kåret blandt de 10 bedste i verden tre år i træk

file text check

SAP VERIFICERING

Vores S/4 HANA Conversion-koncept (S/4Move) er blevet verificeret af SAP

Godkendt kontrakt

25 ÅRS ERFARING

Vi har gennemført SAP-projekter i mere end 25 år. Vi supporterer ca. 250.000 SAP-brugere og håndterer dagligt mere end 50.000 batch-opgaver

SAP-løsninger

Udnyt den brede funktionalitet kombineret med høj grad af fleksibilitet i en SAP S/4HANA løsning, der er designet til virksomheder af alle størrelser. Eller få fordelene ved en cloud-baseret ERP-løsning, SAP S/4HANA Cloud, der kombinerer funktionalitet med relevant realtidsindhold, intelligent teknologi og intuitiv brugeroplevelse.

Disse fordele kan du forvente med S/4HANA

SAP S/4HANA repræsenterer næste generation inden for forretningssystemer, der fokuserer på effektivitet, brugervenlighed og digital transformation. Systemet er den nyeste version af ERP-systemer fra SAP. Klik på pilen for at se mere.

Grafik af person ved siden af en computerskærm

Forbedret brugeroplevelse gennem SAP Fiori, en moderne og intuitiv brugergrænseflade.

Tre moduler i én løsning

Højere fleksibilitet og skalerbarhed, hvilket gør det nemmere for virksomheder at tilpasse sig ændrede forretningsbehov.

Grafik af computerskærm og en sky med en dobbeltpil mellem

Integration med cloud-tjenester og andre moderne teknologier, hvilket øger systemets samlede kapabiliteter og muligheder.

Analyse af data

Real-time Analyse og Rapportering: Takket være in-memory databaseteknologien kan S/4HANA behandle og analysere data i realtid. Dette giver virksomheder mulighed for at træffe mere informerede og hurtigere beslutninger.

Vil I vide mere?

Kontakt os i dag. Vi er klar til en uforpligtigende dialog om, hvordan vi kan hjælpe jeres organisation med migreringen til SAP S/4HANA.

Portræt af Ricky Thyssen Johannsen Sander
Felt er påkrævet