Jorden set fra rummet

SAP-løsninger

Udnyt den brede funktionalitet kombineret med høj grad af fleksibilitet i en SAP S/4HANA løsning, der er designet til virksomheder af alle størrelser. Eller få fordelene ved en cloud-baseret ERP-løsning, SAP S/4HANA Cloud, der kombinerer funktionalitet med relevant realtidsindhold, intelligent teknologi og intuitiv brugeroplevelse.

KMD transformation til Intelligent ERP

En konvertering fra SAP Business Suite til SAP S/4HANA skal gøres hurtigt og effektivt – og er det første trin på vejen mod S/4HANA som det Intelligente ERP system. Det kræver erfaring og kompetence, og KMD har som SAP partner fået netop vores tilgang kvalificeret af SAP.

KMD har optimeret og arbejdet med SAP i mere end 20 år

En næstegenerations ERP-løsning fra SAP, leveret af KMD, kan bidrage med at skabe forretningsmæssig værdi og samtidig give dig mulighed for at forberede og optimere din virksomhed til den digitale økonomi.

I dag oplever mange virksomheder stigende krav til fleksibilitet, gennemsigtighed og stabilitet. KMD kan rådgive dig i valget mellem SAP’s ERP-løsninger f.eks. S/4HANA eller S/4HANA Cloud. Udover at finde og vælge den rette ERP-løsning kan KMD også implementere og styre projektet, således at du uanset størrelsen på din virksomhed inklusiv relevante krav og behov, får leveret den rette løsning, der passer til jeres nuværende og fremtidige situation.

Udover at levere eller opgradere din nuværende ERP-løsning, kan KMD også tilbyde dig forskellige SAP-konsulentydelser, SAP applikationsudvikling og vedligeholdelse samt en række SAP services der, upåagtet af dit nuværende setup, kan skabe forretningsmæssig værdi og komparative fordele på tværs af din virksomhed.

KMD har arbejdet med og optimeret SAP ERP-løsninger i mere end 20 år. Vores tilgang er baseret på et meget højt erfaringsniveau og indblik - også i SAP S/4HANA. Det vil sige, at KMD sammen med jer finder den rette balance mellem jeres krav, ønsker og behov sammenholdt med den tilknyttede forventningsafstemning og økonomi.

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag. Vi er klar til en uforpligtigende dialog om, hvordan vi kan hjælpe din organisation med migreringen til SAP S/4HANA.

Felt er påkrævet