Lysende elpærer hænger ned fra loft

Simplificering

Moderne interface og mere enkel arkitektur for alle SAP DW/BI produkter afkorter udviklingstiden. SAP’s analytiske løsninger er fleksible, agile, skalérbare og fremtidssikrede.

Cloud

Vi leverer SAP BW/4HANA og Embedded BW for S4/HANA (Embedded Analytics) on-premise, cloud eller som en kombination. Med SAP Analytics Cloud får I hurtig, redigerbar rapportering i skyen.

Self Service

Med Workspaces i SAP BW kan I oprette brugerdefinerede, agile datamodeller. Rapporteringsværktøjerne SAP Analytics Cloud og Embedded Analytics er optimeret for Self Service, og derfor kan I træffe hurtige beslutninger på baggrund af realtidsdata på SAP HANA.

Integration og opbevaring af data

SAP BW/4HANA: Enterprise Data Warehouse

SAP BW/4HANA er SAP’s strategiske Enterprise Data Warehouse, som er designet til at udnytte SAP HANA optimalt. Det er optimeret mod SAP S/4HANA for at accelerere jeres beslutningsprocesser via realtidsanalyse og strategisk analyse på historiske data. I SAP BW/4HANA bliver både SAP- og non-SAP-data kombineret i et logisk Warehouse med ’One set of numbers’. KMD har ekspertise inden for både SAP DW, klassisk DW samt BIG DATA, Business Planning & Consolidation (BPC) og Predictive Analytics.

SAP S/4HANA: Real Time Data Warehouse

Med SAP S/4HANA er fokus på mindre Data Warehouse-løsninger og realtidsanalyse eller planlægning. Data Warehouse på SAP S/4HANA bygger på Embedded Analytics og SAP BW Embedded. I tilgår data via virtuelle data-modeller, også kaldet CDS views. Mange datamodeller leveres som standard og det simplificerer udviklingsprocessen. Vi anbefaler SAP BW Embedded til realtidsanalyser på begrænsede datamængder samt finansiel planlægning (BPC optimized for S/4HANA).

Data til grafer og disagrammer
Cloud-løsninger

SAP BOE + SAP Analytics Cloud

Discover, Analyze, Plan. Gør det i skyen via SAP Analytics Cloud self service eller on-premise med SAP BusinessObjects BI Platform. I kan lave realtidsanalyse på både SAP- og non-SAP-data. SAP BO leverer dedikerede produkter til komplekse rapporteringsopgaver. Customized Dashboards og WEB Apps med SAP Lumira Designer, Excel-analyse med Analysis for Office og SAP BO WebI til adhoc analyse. KMD har dedikerede eksperter inden for alle SAP-rapporteringsdiscipliner, og vi hjælper jer med at finde det mix, der passer til jeres behov.

Vil I vide mere?

Kontakt os i dag. Vi er klar til en uforpligtigende dialog om, hvordan vi kan hjælpe jeres organisation med migreringen til SAP S/4HANA.

Portræt af Ricky Thyssen Johannsen Sander
Felt er påkrævet