Et ansigt lyser op i mørke

Vi tænker i fællesskab

Processen udføres gennem workshops i samarbejde med jer; KMD faciliterer disse workshops, og vi bruger værktøjer i fællesskab.

Teknologier & tilpassede metoder

I tilgift til at tilpasse Design Thinking til jeres processer, anvender vi tilpassede teknologier til at producere prototyper af vores fælles resultater.

Bruger- & procesfokuseret

Gennem processen er vores omdrejningspunkt at skabe klar kommunikation mellem stakeholders, finde nye forretningsbehov og muligheder samt afklare fremtidige forretningsstrategier for produkter, services og virksomheder.

Analyse af processer og systemer

Hvad er Design Thinking?

Design Thinking er en iterativ og kollaborativ proces, som skaber et miljø, hvor den bedste løsning kan komme på bordet. Metoden kan anvendes for sig selv eller eksempelvis som en del af KMD SAP Activate-projekter.

Hos KMD bruger vi også Design Thinking til at kortlægge dine forretningsmodeller og processer og giver dig et overblik over, hvor du kan optimere. Det er en vigtig metode at bruge i begyndelsen af et projekt, da den hjælper både os og jer med at skabe forståelse for jeres problem og underlæggende udfordringer.

Hvorfor er Design Thinking en vigtig del af vores løsningskatalog?

Det er strategi og langsigtet planlægning, som baner vejen mod en god løsning. Design Thinking, som metode, opererer typisk i starten af udviklingsprocessen og med opgaver, hvor hverken problem eller løsning er klart defineret. Metoden bliver rost for at give overblik over komplekse problemstillinger og for at gøre oplevelsen af processen berigende.

I KMD’s SAP-division bruger vi Design Thinking til at løse jeres komplekse udfordringer. Med fokus på at skabe overblik over de mange problemstillinger og involvering af stakeholders, skaber vi fremtidsorienterede løsningsforslag i forhold til teknologier, forretning og brugere. Design Thinking har vist sig brugbar til at løse disse problemer, finde nye forretningsbehov og muligheder, afklare og udvikle fremtidige forretningsstrategier for produkter, services og meget mere.

UX på nettet

Vil I vide mere?

Kontakt os i dag. Vi er klar til en uforpligtigende dialog om, hvordan vi kan hjælpe jeres organisation med migreringen til SAP S/4HANA.

Portræt af Ricky Thyssen Johannsen Sander
Felt er påkrævet