teknologi

Modernisering af it-systemer: Fra komplekse systemer til fremtidssikret it

It-løsninger, der ikke matcher jeres forretningsstrategi eller er teknologisk forældede kan være en hæmsko for din forretning. Vores mål er at forstå og adressere jeres specifikke udfordringer, og gennem modernisering af jeres it-systemer skabe vedvarende værdi for hele organisationen.

IT-Modernisering

IT-systemer skal understøtte jeres strategi

Det er ikke nyt, at organisationer oplever udfordringer med it-systemer, der ikke stemmer overens med forretningsstrategien. Der kan være stor forskel på, hvordan problemet opleves; man har ændret processer og it-systemet, der understøttede dem, passer ikke længere, integration af ny teknologi er svær at indpasse i organisationen, viden om ældre systemer er ofte utilstrækkelig, sikkerhedsrisici øges med forskelligartede teknologier og vedligeholdelsesomkostninger stiger.  

I komplekse it-landskaber, hvor mange systemer er kritiske for forretningen eller samfundet, bliver udfordringen endnu større, og løsninger er ikke altid indlysende. Vores tilgang er at identificere og adressere disse udfordringer med fremtidssikrede løsninger, der sikrer både effektivitet og overensstemmelse med jeres strategiske vision.

Kvinde, der sidder ved et bord foran computeren og som taler med stående, mandlig kollega
Kolleger kigger på data på computer

Moderniseringsrejse

Systemets alder er ikke problemet

Moderniseringsprocessen starter med en erkendelse: Det er ikke systemets alder, der er problemet, men hvordan det tjener jeres nuværende og fremtidige behov. Ofte er ældre løsninger mere problematiske, men nøglen ligger i at forstå den egentlige udfordring.  

Når problemet er identificeret, skal I definere målet og forstå de underliggende årsager til stagnationen. Med jeres indsigt i de enkelte systemer udvikler vi en strategi, der adresserer nuværende udfordringer og baner vejen for fremtidig innovation og vækst.

Værdiskabelse

Kompetencebaseret modernisering

Vi er en af de få leverandører i Danmark, der er i stand til at tilbyde de kompetencer, der skal til for at lede succesfulde moderniseringsprojekter. Vores dybe indsigt i den offentlige sektor og vores viden om teknologier fra Mainframe og midrange til cloud og AI sikrer en helhedsorienteret tilgang til it-modernisering. Vi er eksperter i håndtering af komplekse systemlandskaber og porteføljestyring og har værktøjerne og platformsunderstøttelsen, der kan understøtte jeres moderniseringsrejse.  

Vores tekniske og arkitekturmæssige ekspertise muliggør en integreret og skræddersyet moderniseringsproces. Vores tilgang er designet til at skabe betydelig forandring og langvarig værdi, tilpasset hver enkelt kundes unikke behov.

Kollegaer i jakkesæt, der kigger på en rapport
Serverhal med gang i midten og serverrækker i hver side med blåt lysskær

Digital transformation

Afprøvet koncept

Danske kommuner er et fremragende eksempel på en vellykket digital transformation. Fra en tid, hvor en enkelt leverandør dominerede med et komplekst, integreret Mainframe-baseret systemlandskab, har kommunerne gennemgået en markant forandring. Strukturreformen har revolutioneret deres organisation, antallet af kommuner og de opgaver, de skal løse. Nye enheder som Udbetaling Danmark og KOMBIT under KL har ændret landskabet yderligere, hvor løsninger nu skal integreres på tværs af flere leverandører.

Den samlede platform er blevet opdelt, og mange løsninger er nu baseret på moderne, Cloud-baserede teknologier. Selvom rejsen har haft sine udfordringer, har den offentlige sektor formået at opretholde sin funktion og står i dag stærkt rustet til fremtiden, klar til at integrere nye teknologier. Vi har været en central partner gennem hele denne transformationsproces, hvilket understreger vores rolle som en nøglespiller i den digitale udvikling.

Vi identificerer den optimale fremgangsmåde for jeres samlede systemlandskab

Vores tilgang frigør ressourcer, så I kan fokusere på forretningsudvikling, mens vi påtager os ansvar for moderniseringen af jeres systemlandskab og overgangen til nye teknologier.

Søgning på oplysninger

Porteføljestyring

Vi anvender en porteføljestyringstilgang og lader forretningskravene drive moderniseringen.

Workflow

Fokus på forretningsstrategi og resultater

Vi definerer forretningsstrategien og de tekniske landingszoner for at sikre, at det forventede resultat opnås.

Skræddersyet løsning

Tilpasset proces

Vi tilpasser processen til den enkelte kunde, udfordring, situation og teknologi.

Grafik af tandhjul med flueben i midten

Afprøvet koncept

Vi bygger på vores egen rejse fra kommunalt Mainframe-landskab til Cloud-klar, afkoblet modernisering uden forretningsafbrydelse.

Læs vores white papers om modernisering

Grafik med syv gode råd til modernisering
Infografik

7 gode råd til modernisering

Vi har samlet 7 gode råd til modernisering af din systemportefølje i en infografik. Du kan hente og læse den her.

Hent og læs

Viden og inspiration

Vil I vide mere?

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi sammen kan omdanne jeres it-udfordringer til fremtidssikrede løsninger, der sikrer vækst og effektivitet. Ricky Sander, Executive Director i Customer & Innovation, sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på jeres spørgsmål.

Portræt af Ricky Thyssen Johannsen Sander
Felt er påkrævet